Zmaga Sladkega Vrha v senci upokojitve

3. 12. 2016 ob 18:00

@KK Sladki Vrh

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh2117201373
KK Starše1315192067

Statistika

Poročilo

Zmaga Sladkega Vrha v senci upokojitve

Evo ga – okoli 20 gledalcev od teh je Ena gospa je snemala. Arena Golobček – tekma med KK (imamo novo ime) Sladki Vrh in KK Starše. Res je… To je naša 3 sezona v Parklu. Imamo neke svoje cilje in želje ampak žal so letos že ostale v senci “upokojitve” alfa in omega košarkarskega kluba z najbolj ozko dvorano v tem delu Evrope…. V kateri smo že igrali in načeloma tja več ne gremo…. No, da se vrnem na tekmo. Sodnika – enega poznam na videz samo sem pozabil kak mu je ime in seveda najbolj goreč navijač Liverpoola med sodniki Nino Klop Pirtovšek. Da omenim sodnike kr na začetku, sem se odlocil za to, ker sta svoje delo opravila dobro in praktično nista bila videna… Razen takrat ko sta piskala :) zapisnikarji so tudi tam… Vse pripravljeno. Gremo se še slikat.. Pol pa opet manjkajo enaki osebki kot lani – če bi letos spet manjkal na sliki, ki jo kasneje objavimo na Facebook in komisar lige na Parkl stran bi bil še večji jok in stok kot lani – mi se nismo slikali Siniša zaradi tebe in upamo, da je bilo vredno zamudit našo tekmo zaradi koncerta Justina Bieberja, hvala ti še enkrat za to. No tukaj pa se poraja še vprašanje zakaj ni prišel na tekmo Mezgec.. On pa je imel opravičen izostanek saj je bil v službi… Zdaj smo podebatirali kaj smo meli za pred tekmo in dajmo se osredotočit na dogajanje na igrišču.
V tekmo smo boljše stopili mi domačini, predvsem z pomočjo Cipla (to je riba, za tiste ki ne veste) smo nekako uspeli pobegnit že na začetku tekme. Zdaj lahko prišem kak je oni trofo pa kak je oni mimo vrgo pa kak je bilo vmes ko so vsi na škrge dihali ampak sem se odločil da ne bom tega pisal. V glavnem mi smo pobegnili v prvi četrtini na varnih 8 točk in na polčasu je bilo skupaj +10 za nas. Več kot na 5 točk razlike se nam gostje niso približali. Dejstvo, da je pri gostih bil razigran samo Vodišek je bilo premalo…soigralci so mu težko sledili velikokrat pa tudi mi domači igralci saj smo bili na zunanji liniji danes zaradi koncerta Justina Bieberja in delovnih obveznosti Mezge vidno oslabljeni…. Ampak je tovariš Vernik uspešno barko, na kateri sta bila tudi Dunajca (to nista zrezka) uspešno prikrmaril do zmage. Pri domačih smo zadovolji z zmago, gostom se zahvaljujemo za pošteno in moško tekmo… Mi se spet pišemo po tekmi z Hurikani, ki bo 13.12.2016 ob 20:30 v Areni Golobček… Mogoče z boljšim poročilom, kot tem danes zaj sem ga pisal med tekmo Maribor – Rudar (Luka Zahovič ti si car)… Ker sem sigurno kaj spustil ampak upam, da z istim bistvom kot danes, da smo spet zmagali…. Lep pozdrav od #primorecinstajerci
Ps: Prekmurec še čaka na svoj debi! + Damir Battisti v tvoji 5 poslovilni sezoni pa ti želimo, da bi jo uspešno prestal seveda brez poškodb!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja