You'll Be Back!!!

21. 1. 2017 ob 18:00

@KK Sladki Vrh

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh1213241261
Adecco Oldstars1124161465

Statistika

Poročilo

You’ll Be Back!!!

Na drugi zaporedni domači tekmi v letu 2017 smo Golobčki pričakali “armado” Battistijevih “Oldičev”, ki so na tekmo prišli v polni postavi v upanju, da nas presenetijo.

V prvo četrtino smo zmrznjeno štartali tako domači kot gosti. Edino omembe vredno teh 10 minut igre je Arzenškovo polaganje iz “nevemo še danes kak in kje”, ki je požel aplavz vseh prisotnih v dvorani ter skromni rezultat prve četrtine 12:11.

V drugo četrtino so bolje krenli gosti in preko robustnega Kosi-ja, ki je v tej četrtini dosegel 9 od svojih 14pik, mešali štrene v naši obrambi. Domači smo gostom v tej četrtini dovolili preveč lahkih košev in se v drugi polcajt podali z rezultatom 25:35 kar je bil tudi dokaz naše neučinkovitosti v napadu.

Tretja četrtina je stekla tako kot bi morala vsaka do zdaj, saj smo s hitrim tempom igre in agresivnostjo uspeli znižati rezultat. V tej četrtini nas je reševala še kolektivna igra v napadu ter prebliski Stampfer-ja, ki je po dolgem času zadel tudi 2 “trici” na 1 tekmi. Rezultat po 3. četrtini 49:51.

Nervozna četrta četrtina pa je nakazovala napeto končnico, ki je že mejila na tragikomedijo. Dve minuti do konca smo domači vodli za 1 piko in tu se začnejo standardni problemi s prostimi meti. Domači smo v tem delu izvedli 6 prostih metov in zadeli 1 in namesto vodstva s kakšno točko več smo kmalu zaostajali za 3 točke. Tu se komedija ne zaključi saj so gostje 1 min pred koncem izvajali 4 ali 6 prostih metov in vse je šlo mimo. To nam je vlilo upanje saj smo vidli izhod v metu za tri točke ampak dva šuta nista in nista želela noter. Par sekund lred koncem s prednostjo 3 točk pa je na linijo stopil Ker in z enim zadetim prostim metom prinesel zmago gostom ter “revanš” za poraz iz 1.kola.

Pohvalit gre sodnike saj tudi sam ne vem kako bi sodil takšno tekmo s takimi “starimi” mački, ki pritiskajo 40min na njih. Svoje delo so opravili z manjšimi napakami vrhunsko kljub temu, da so mi dali TN 😛. Gostom bi se zahvalili za izredno “moško” borbo ter dobro igro. Posameznikom, ki pa s svojimi nebulozami želijo sprovocirat nasprotnika pa sporočam -> You’ll BeBack!!!

Nikola Stampfer

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja