KK Sladki Vrh potrdil prvo mesto v ligi Sever

17. 2. 2017 ob 21:00

@KK Beltinci

Ekipa1234T
KK Beltinci1818141565
KK Sladki Vrh2016191772

Statistika

Poročilo

Beltinci : Sladki vrh 65 : 72 (18 : 20, 18 : 16, 14 : 19, 15 : 17)
gledalcev: 150 (z DDV)

Tokrat ne bomo jamrali, jokali in stokali ter iskali krivce za poraz pri drugih. Bili so majčkeno boljši, majčkeno bolj so si zaslužili (beri: Sladki vrh), ampak to še ne pomeni, da jim privoščimo, ker prvo mesto vseeno pripada nam (beri: Beltinci), kdor se ne strinja, nas naj kar naprej pljuva in svoj prosti čas namenja prebiranju pravil lige in iskanju igel v senu. Mi bomo še vseeno naprej “špilali” košarko in si nabirali izkušnje, ki so se izkazale, da so nam prav na tej tekmi zmanjkale. Ni drugega za dodati, kot da se bodo verjetno oglasili ljudje iz nasprotne ekipe in povedali kaj več o tekmi, za katero vam je lahko le žal, da si je niste prišli ogledat v živo. Brez skrbi, ne bi vam zamerili, če ne bi navijali za nas. :) Skratka, bil je “finale” 2. lige Sever v pravem pomenu besede. Izenačen prvi polčas, z začetniškimi napakami na obeh straneh. Kot vedno, tretja četrtina odloča, kazalo je celo +10 za Beltince, vendar premalo za motivirane goste, ki so jo dobili za +5. Kot že omenjeno pomanjkanje izkušenj se je izkazalo tudi v zadnji četrtini, ki ni bila namenjena čudežu Beltincev, ampak le rutinirani igri gostov, ki so z zbranostjo “prigurali” že skoraj do prve lige. Kdor nas zmaga, si pa že res skoraj zasluži iti naprej ali višje. Lajkajte oz. všečkajte našo stran (KK Beltinci) in bodite seznanjeni o vseh nadaljnjih aktivnostih našega malega kluba z velikim srcem. Mi že iščemo okrepitve za naslednjo sezono, vsi zainteresirani se nam javite v ZS. Zaključek: 4 tekme zmagati v 8 dneh je pa res že malo preveč, mar ne? To še Adecco nemre. :( Smo pa edina ekipa, ki si je upala, ki je imela jajca in seveda sredstva. Hvala vsem, ki ste nas podprli na tej poti, brez vas nam ne bi uspelo, v Beltincih ste vedno vsi dobrodošli (Grega Farkaš, KK Sistemorg Beltinci).

3 odzivov

 1. Mitchoff pravi:

  V imenu KK Sladki Vrh se vam zahvaljujemo za dobro tekmo. Tako je… Imeli smo več sreče kot vi. Tak je šport. Želimo vam veliko uspeha v tekmovanju, ki vam je ostalo. Finale druge lige sever tako kot si napisal… Škoda da nisi sodeloval na igrišču. Čestitke za dobro tekmo in za pošten stisk roke na koncu tekme.

 2. Berni Pihler pravi:

  150 gledalcev?
  Zavidanja vredna cifra za rekreacijsko ligo!
  Lepo

 3. #10 pravi:

  Lepo napisano! … na dobri poti ste, da postanete legendarna ekipa zaradi legendarnega odnosa in z legendarnim terenom (kraj-em).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja