Oldiči klonili

24. 11. 2016 ob 21:00

@KK Adecco

Ekipa1234T
Adecco Oldstars1917122068
KK Sladki Vrh2118161772

Statistika

Poročilo

V četrtek, 24.11, se je za KK Adecco OLD Stars začela t.i poslovilna sezona našega alfe in omega Damirja Battistija (no vsaj on tako pravi) . Pri domačih smo bili rahlo zdesetkani zaradi odsotnosti Kosija in Kera , ampak tudi gostje iz KK Paloma so prišli samo z 8 igralci, tako da so bile moči izenačene že pred samim začetkom tekme.

Oldstars - Paloma
Tekma se je pričela in že od samega začetka se je pri gostujoči ekipi videlo, da je za igro zelo razpoložen njihov glavni igralec Štampfer, ki je v prvi četrtini dominiral, tako v skoku pod obema košema, kot tudi pri prodiranju, dajanju točk ter asistiranju. V domačih vrstah je bil v začetku tekme strelsko razpoložen edino Grgič.
V drugi četrtini izenačene tekme, smo se domači ukvarjali predvsem z lastnimi napakami kot so koraki, slabe podaje in tudi same nervoze med igralci, tako da nikakor nismo uspeli sestaviti igre, s katero bi lahko povedli Palomo, katera pa si tudi ni ustvarila večje razlike kot 5 točk.
V tretji četrtini smo domači poskusili s consko igro v obrambi presenetiti goste. Uspelo nam je sicer ustaviti Štampferja, a se je razigral Cehnar. Trener domačih je sredi četrtine zaradi slabše igre nekaterih, v igro poslal starejše prekaljene adute, kateri so proti koncu tretje četrtine nekako umirili padanje igre in nervozo med igralci.
V četrti četrtini smo morali igrati na vse ali nič. Bili smo v zaostanku in začela se je bitka s časom. V napadu smo dobili nov veter preko Frešerja in Kolaca, a kaj ko smo z nepotrebnimi napakami vedno znova prepustili nasprotniku, da nadzoruje tekmo.
Sojenje je bilo s strani Kerežija in Močnika opravljeno korektno. Pustila sta moško igro, v kateri so se bolje znašli gostje, kateri so igrali z več energije, več agresivnosti in tudi bolj čvrsto. Na koncu se je semafor ustavil pri rezultatu 68:72. Čestitamo igralcem Palome za borbeno in učinkovito igro in se vidimo naslednjič na njihovem domačem terenu, kjer se bo pokazala naša borbenost.

A. Uršej

FOTOGALERIJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja