Oldiči klonili

24. 11. 2016 ob 21:00

@KK Adecco

Ekipa1234T
Adecco Oldstars1917122068
KK Sladki Vrh2118161772

Statistika

Poročilo

V četrtek, 24.11, se je za KK Adecco OLD Stars začela t.i poslovilna sezona našega alfe in omega Damirja Battistija (no vsaj on tako pravi) . Pri domačih smo bili rahlo zdesetkani zaradi odsotnosti Kosija in Kera , ampak tudi gostje iz KK Paloma so prišli samo z 8 igralci, tako da so bile moči izenačene že pred samim začetkom tekme.

Oldstars - Paloma
Tekma se je pričela in že od samega začetka se je pri gostujoči ekipi videlo, da je za igro zelo razpoložen njihov glavni igralec Štampfer, ki je v prvi četrtini dominiral, tako v skoku pod obema košema, kot tudi pri prodiranju, dajanju točk ter asistiranju. V domačih vrstah je bil v začetku tekme strelsko razpoložen edino Grgič.
V drugi četrtini izenačene tekme, smo se domači ukvarjali predvsem z lastnimi napakami kot so koraki, slabe podaje in tudi same nervoze med igralci, tako da nikakor nismo uspeli sestaviti igre, s katero bi lahko povedli Palomo, katera pa si tudi ni ustvarila večje razlike kot 5 točk.
V tretji četrtini smo domači poskusili s consko igro v obrambi presenetiti goste. Uspelo nam je sicer ustaviti Štampferja, a se je razigral Cehnar. Trener domačih je sredi četrtine zaradi slabše igre nekaterih, v igro poslal starejše prekaljene adute, kateri so proti koncu tretje četrtine nekako umirili padanje igre in nervozo med igralci.
V četrti četrtini smo morali igrati na vse ali nič. Bili smo v zaostanku in začela se je bitka s časom. V napadu smo dobili nov veter preko Frešerja in Kolaca, a kaj ko smo z nepotrebnimi napakami vedno znova prepustili nasprotniku, da nadzoruje tekmo.
Sojenje je bilo s strani Kerežija in Močnika opravljeno korektno. Pustila sta moško igro, v kateri so se bolje znašli gostje, kateri so igrali z več energije, več agresivnosti in tudi bolj čvrsto. Na koncu se je semafor ustavil pri rezultatu 68:72. Čestitamo igralcem Palome za borbeno in učinkovito igro in se vidimo naslednjič na njihovem domačem terenu, kjer se bo pokazala naša borbenost.

A. Uršej

FOTOGALERIJA

Povej naprej ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja