Važno, da teniski gorijo

13. 12. 2016 ob 20:30

@KK Sladki Vrh

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh1816181971
Hurikani Basket211582165

Statistika

Poročilo

Zvezdnik Hurikanov držal besedo

received_10154975763223714Naša zgodba sega nekam daleč nazaj v začetek letošnjega leta, ko smo kak bi temu rekli še drugič v lanski sezoni izgubili proti Eti Hurikanom. Lahko začnem počasi pisat, kaj vse je dogajalo do našega derbija, ki je tudi zaradi naših takšnih in drugačnih zgodb privabil zavidljivo število gledalcev v Dvorano Golobček. Nenazadnje mi vsi igramo košarko zaradi veselja do te igre in seveda zaradi gledalcev. Napetost derbija se je čutila v zraku, predvsem v domači ekipi-saj smo zaradi lanskoletnih porazov, (ki so bili krivi da nismo prišli v playoff za 1 ligo) bili kar malce v strahu… Vedeli smo, da če tudi letos izgubimo smo spet sami tisti, ki smo ponudili novonastalem klubu v naši občini, da ima še naprej primat. Mogoče, vsi vi, ki ste si vzeli čas in berete moj sestavek že veste da smo skozi celi teden po naši FB propagirali “tekmo leta”… Če tega niste zasledili boste lahko videli vse to sedaj saj sem se odločil da vse tukaj še 1x objavim…mogoče se tudi v vsem tem kaj smo objavili najde razlog zakaj je prišlo toliko gledalcev. Carlos Dundek je pred meseci…napisal Eti Hurikanom, da letos ne bo zmage proti nam- Abuh iz Cirbeka je povedal svoje…in besedo je tudi držal…zakaj ..pa preberite spodaj…

Hurikani so zelo dobra vstopili v tekmo. Z nekaj zelo dobro organiziranimi napadi so prešli v vodstvo. Domači smo predvsem po zaslugi Hilla in Cipla držali stik z njimi to pa je bilo tudi vse. Dejstvo da smo prejeli 21 točk je bilo kar malce strašljivo. Še bolj pa to, da so kakih 10 točk dali v zadnji sekundi napada. Druga četrtina je bila še bolj izenačena…s tem da so gostje vmes že vodili za 8 točk a smo domačini po minuti odmora zaigrali boljše in vseeno odšli na polčas z zaostankom dveh točk.3 četrtina je bila pokazatelj naše premoči…hitra košarka – take, ki je gostje ne marajo in četrtino smo dobili za 10 točk. Gorazd Cehnar -ki se je vrnil po dolgih 6 letih neigranja, je vstavil nalete Abuha in to je bilo dovolj. V zadnji četrtini, so sicer gostje skoraj prišli zraven a je Nerat zadel 2 trojki zapored in pobegnili smo na varnih 12 točk..in dokaj mirno pripeljali tekmo do konca in zasluženo zmagali..Sodnika sta po moji oceni svoje delo opravila zalo dobro!!!!

Da se vrnem na kak bi temu rekli stavo…oz besede Weldta “če zgubim proti vam bom pred dvorano skuril patike”…… Zvezdnik Hurikanov je dokazal, da je mož beseda in je…. Vse ostalo v slikah in videu….

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja