Zmaga Adecca v Rogaški, po napetih prvih dveh minutah.

26. 1. 2017 ob 20:30

@KK Rogaška rekreativci

Ekipa1234T
KK Rogaška rekreativci1516111961
KK Adecco2714232286

Statistika

Poročilo

 KK Rogaška Rekreativci: Maribor Adecco 61:86 (15:27, 16:14, 11:23, 19:22)
Gledalcev 15.

Kaj napisati o tekmi, ki ni bila napeta, razburljiva, zanimiva…? Za razliko od večine tekem še kregarije s sodniki ni bilo. Domača ekipa je šla sproščeno v tekmo, čeprav tega na parketu ni bilo videti. Adecco je veljal za favorita. V ekipi Rogaške je manjkal Jotič in še nekateri drugi. Prav tako je s povišano temperaturo igral Kos (To smo sicer opazili šele ko je zavrnil pivo po tekmi, kar mu res ni v navadi). Pri Adeccu je Kadič že na začetku pokazal, da ga bo težko pokrivati. Še preden se je pošteno spotil je zadel že tri trojke. V drugi četrtini so pri gostih igrali večinoma rezervisti. Razlika pa je ostajala pri +10 za goste.
Drugi polčas so gostje še malo pritisnili na plin in si priigrali še večjo razliko. Slatinčani smo prvi koš zadeli šele po dobrih 6ih minutah igre v drugem polčasu. Sicer smo enega dali na stranski koš, a nam ga niso hoteli priznati.
Adeco je tekmo brez težav pripeljal do konca, prav tako pa so brez težav zmazali narezek v podaljšku v Lipca Gardnu. Priznam, da domači igralci po tekmi nismo bili najbolj družabni (za kar se opravičujem v imenu ekipe), saj smo se prpopali pred TV s prenosom rokometa.
Tokrat je bilo sojenje tekme zelo dobro. Sicer je bila tekma zelo čista in nista imela težkega dela, a ju je vseeno treba pohvaliti, da ne bo kdo rekel, da znamo samo pljuvati.

Lp

Ivo Čoh

1 odziv

  1. Donatelic pravi:

    Pubeci, hvala za pogostitev se 1 x. Bil je res nek miren vecer, brez tenzij v mirnem basketu. Narezek pa je “sedo”. Priznamo :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja