Parkl večer v Parklu…part 2!

5. 12. 2016 ob 21:00

@KK Adecco

Ekipa1234T
KK Adecco1918212078
KK Starše Čiro161719759

Statistika

Poročilo

Dom športa..
Parkl večer
Miklavža..ni bilo!

Parkl večer v Parklu…part 2!

Kul!!!

Adecco - Čiro

Nisem vedel, da ima Čirotova ekipa nove drese. Kul so. Kul je bilo tudi v dvorani, kljub temu, da smo Oldiči pred tem ogrevali parket v “trileru” proti novincem. Kul je ostalo tudi po tem, ko bi naj zagnali enega od grelnikov. Ta je ostal kul enako kot kul faca coacha Čuješa, ki je vkorakal v dvorano kar pri spodnjih vratih. Toliko vsega je bilo kul, da je tudi podatek, da je Adecco zadnjo domačo tekmo proti ekipi Starše Čiro odigral natanko na večer pred Miklavžem leto dni nazaj..mega kul. In statistično smo meli torej kul dvorano, kul coacha, kul tradicijo in vroča sodnika, ki sta piskala že prvi del PARKL blocbustera.
Tekma se začne in prva četrtina je bila zelo intenzivna. Gostje s trdim ciljem, da nikakor ne bodo dovolili zaostanka v štartu, odigrajo zagotovo eno boljših četrtin v zgodovini naših tekem. Domačim realizacija dela težave in gostje z nekaj lahkimi koši držijo priključek. Tjažžžž spet speče neki dve trojki, Jumping Dover ogreva gležnje s skoki, ostali zelo racionalno in tu imamo tekmo. Domači večkrat odigrajo dobro akcijo, a skozi mrežico ne pade. Knap prednost domačih. Sledi druga četrtina, ki je bila zagotovo najboljša četrtina gostov na naših dosedanjih tekmah. Se pravi, boljša od prve. Domači zadanejo svoje prve 3 trojke. Denisa smo odklopili iz elektrike in je kot odprt balon nažigal tempo gor in dol proti “bivšim”. Pripisal bi mu tudi “plej of d dej” z akcijo, ki je bila tako hitra, da je opisat ne znam najbolj. Je pa bila lepa. Naš Kada se po začetni tekmi vedno bolje znajde v ligi. Dobro opravljeno v fazi obrambe, napada in motivaciji na klopi. Tesna tekma, kjer so domači z rotacijo in stopnjevanjem delali na pritisku, ampak gosti so odlično parirali. Polčas. Na klopi je bilo kul predvsem meni in Majklu, pa mogoče Franceju. No, ne, njemu ni bilo. Ostali? Gas v drugi polčas. Kak te zaj naprej? Odločneje in predvsem bolj učinkovito. Bum bum Tedi doda tretjo trojko, Petrovič pade po tleh, potem spet Petrovič pade po tleh in dobi tehnično, nato Petrovič skoraj pade in meče proste in Petrovič ga da ispod koša, Šalamon pa se jezi na sodnike. Žiga drugega od table tudi tokrat. Nekaj stav je padlo na to temo, ampak o tem ob drugi priložnosti. Majhna prednost za Adecco v finišu tretje četrtine, ki je bila malce raztrgana. Ni bilo zdaj to, da bi neki mega užitek bilo gledat. Odločitev bo torej padal v 4/4. Spet rotacija domačih in hitro se je videlo, da je gostom nekako “pošlo”. Sproščeni Adeccovci so naredili večjo razliko in se v statistiko vpisali s kar 11 timi igralci. Kdo je dvanajsti? Tisti, ki je nastavil brutalen (ampak pravilen tokrat) blok igralcu gostov (in je to redkost) in nato je še zgrešil čisti zicer…spet. Vsega 7 točk Ploja in Dovera v zadnji četrtini pri gostih in visoka zmaga domačih. Še 1x. Intenzivna , moška, prava tekma. Po tekmi kul šejk hend in v galerijo.
V afteru zabeležim naslednje. Špiclja ni bilo, ker se je matral v Rogaški, 4je kartoni pizz so bili hitro načeti. Igralec št. 36 pri domačih na brzino mazne pol škatle in nastopi ona fraza “Elvis has left d building”, Čirotovi prinesejo piksne od “gamsa” in šerajo na brzino, Denis nepremično sedi in podoživlja svojo akcijo nad “bivšimi”, Beba propagira Hummel, samo noben prav ne opazi, coach Č. je bil še vedno kul, s Čirotom smo naredili biznis za žoge, Dovera in Senekoviča smo pustli sama ob enih 5 pirih – še, doli so sedeli oni štirje iz poročila Oldičev in bemti, zunaj je bilo frdamano ..kul.

Dobra tekma, dost folka, Miklavža od nikoder!

Konec!

Battisti

FOTOGALERIJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja