Tako - leto je spet naokoli in tudi mi smo krenili v novo sezono.

9. 11. 2016 ob 19:00

@KK AJ DAS Lenart

Ekipa1234OTT
KK AJ DAS Lenart241610191180
KK Adecco1892220877

Statistika

Poročilo

V letošnjem letu je ekipa iz Lenarta po dooooolgem času sestavljena iz samih domačinov. Veseli smo, da so so končno začele tekme, saj smo nekateri že skoraj pozabili, kako nekateri igralci izgledajo. Ampak nič ne de – liga sloni na druženju in rekreaciji, tega pa se (kot vsi veste) v Lenartu držimo dosledno!

lenart-adecco-2016

Ogrevanje se je začelo z rahlo zamudo, saj smo domačini morali pokaditi vsak svoja dva tobačna zvitka, medtem ko so se gostje skoraj preresno posvetili fizioterapijam, taktiki in psihični pripravi (mi smo seveda to opravili na ploščadi pred bifejem…). Vedeli smo, da bo tekma težka, saj se rivalstvo med ekipama vleče že nekaj let, obenem pa se redno srečujemo v zaključnih bojih lige. Tekme med nami so vedno polne malih borb in velikih besed, tudi na ta dan pa ni bilo nič drugače.

Prva četrtina je bila popolnoma v znamenju domače ekipe. Gostom iz Maribora ni v napadu uspevalo skoraj nič, po drugi strani pa smo si domačini s srčno igro in borbenostjo v obrambi priborili prednost 6 točk. Blestel je predvsem met za tri točke, ki s(m)o jih uspešno izvajali branilci in krilni igralci ekipe.

Druga četrtina je bila bolj ali manj podobna prvi, tako da se je polčas končal z rezultatom 40:27 za domače. Razlika bi bila še malce večja, če ne bi gostje prvič na tekmi zadeli koša za tri točke ob zvoku sirene s strani Stojkoviča.

Tretja četrtina je bila popolno nasprotje prvega polčasa. Gostje so v šestih minutah z delnim izidom 20:1 ujeli domačine in celo povedli za 6 točk. Po drugi minuti odmora, ko smo domačini na klopi en drugemu našteli spolne organe celotne razširjene družine, smo se pobrali in ponovno stabilizirali rezultat. Pred zaključkom tekme je znašala prednost domačinov 1 točko.

Zadnja četrtina je minevala v znamenju živčnih akcij. V tej nervozi je cel čas bolje kazalo domači ekipi, ki je 12 sekund pred koncem vodila za tri točke. O zadnji minuti bil lahko pisali prosti spis, ampak smo o tem že včeraj za šankom govorili dovolj… V glavnem: domačini so v izteku rednega dela že drugič zadeli (skoraj) ob zvoku sirene s strani Kadiča in tekma se je zavlekla v podaljšek.

Naj z besedami sive staroste naše ekipe motiviram tudi bralce: “Pa pi*do materno, danes smo jih že dvakrat v eni tekmi nažgali, pa ni hudič da jih ne bomo še tretjič. Ko jih je*e, meni se že mudi na pir!”  :) :)

In reci piši – tako je tudi bilo. Po nervozi v igri, skorajšnjem tradicionalnem incidentu in moji trojki ob koncu tekme, smo se odpravili v gostilno… nas sedem na pir, avtobus Adekovcev pa neklasično precej hitro domov.

Lep pozdrav, Peter Šenekar AJDAS LENART

FOTOGALERIJA

3 odzivov

  1. #10 pravi:

    … zato pa se je klasično stopnjevalo vsako leto vedno bolj nesprejemljivo obnašanje gostilniških igralcev, neprimerno še za kravjo ligo, ker jim je očitno že vse dovoljeno brez sankcij, glavni mali cirkusant, pa poleg žoge rad oprijema še kakšne druge žogice nasprotnika. #igralskipoden

  2. Mirko Brumen pravi:

    Destka….malo ti je vujšlo, ne?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja