Domačini na koncu tretji

16. 4. 2016 ob 18:00

@KK AJ DAS Lenart

Ekipa1234T
KK AJ DAS Lenart1523251477
MB Vikingi1017152163

Statistika

Poročilo

Kaj napisati o tem, ko igraš za tretje mesto? Hmmm – milo rečeno je bil tekmovalni naboj že pred tekmo na psu. Lenarčani smo se, kot že napisano prejšnji teden, od prejšnjega ponedeljka pripravljali na finale in dvig medeninastega pehara, ki pa se nam je s pomočjo rdečih iz Lenta že drugo leto izmuznil… jebiga!

V smislu železne tradicije smo opravili petkove videoanalize in pregled statistike, posebej zagreti pa so jih zaključili takrat, ko se lenarški farani odpravljajo k zgodnji maši. Lahko bi rekli, da je bil ta vikend vikend presežkov glede tretjega polčasa, ki se je začel že dan pred tekmo in se zaključil nekje v ponedeljek ob 22.30. Sigurno bi se dalo o tem napisati še več, saj se bojim, da je bil ta del bolj zanimiv od same tekme.

Prvih 6 minut prve četrtine smo lahko spremljali rokometno igro obeh ekip, saj je bil v tem času rezultat 4:2. Domači gledalci, sedaj razvajeni od prikazanega v polfinalu, so hitro dvignili zadnjice iz klopi ter komolce iz rumene štajnge naše ograje ter se odpravili proti šanku. Tisti, ki so ostali do polčasa, so lahko gledali “izenačeno tekmo”, ki se je končala z rahlo prednostjo domače ekipe.
V drugem polčasu se je tempo nadaljeval v približno enakem ritmu, z občasnimi prebliski gostujoče ekipe. Nekdanji svetovni prvak v ulični košarki je zadel nekaj (za njega letos neobičajnih) metov iz razdalje, domači pa smo nadaljevali ustaljen ritem, ki nas je držal v varni prednosti do konca. Lenarška Siva mamba bo pa morala odigrati še vsaj eno sezono, da ob drugem in tretjem mestu izpolni zbirateljski kotiček parkl lige. PS: Dobil pa je tudi interno nagrado za MVP tretjega polčasa!

Čestitke vsem nastopajočim v sezoni 2015/2016 in se vidimo prihodnje leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja