NEZNAČILNA IGRA DOMAČIH, USPEŠEN REVANŠ GOSTOV

15. 3. 2016 ob 20:30

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše1911181058
KK Ptuj mladi1628162282

Statistika

Poročilo

NEZNAČILNA IGRA DOMAČIH, USPEŠEN REVANŠ GOSTOV

Čeprav je prišlo gostov samo 7 (enako število kot na prvi tekmi), nas pa je blo 10, vključno z zimzelenim Čirom in povratnikom Kadričem, nismo uspeli zadržat/zdržat visokega tempa gostov in izkoristiti moč in/ali višino pod košem…

Naš začetek je bil… podn… Gostje so soicer uspeli zadevat z odprtimi meti ampak so tud igrali z neko rezervo. Kasneje se nam je kljub vsemu uspelo nekak sestavit skupaj in začet igrat tak kot treba. Čeprav smo zgrešili kar veliko število prostih že na začetku in so gostje želeli vsilit svoj tempo (ki je rahlo prehiter za naše starejše), smo vseeno uspeli dobit prvo četrtino. (19:16)

V drugi pa razpad ekipe, premalo medsebojne komunikacije, prebijanje gostov pod koš, par lahkih košev z razdalje in pol distance in visok tempo igre gostov, ki jim je uspelo vsilit svoj način igre. V spominu je ostal Kacov hulkov krik, ki je sprožil rahel potres, a to vseeno ni prestrašlo ptujčanov. Vseeno je bila razlika na koncu +14 za goste, kar je nam še vedno dajalo upanje da pridemo pod +11 za našo skupno zmago ali celo do zmage. (11:28)

V tretji izjemna naša serija s katero smo v začetku uspeli popolnoma ustavit goste in se približat na 4 točke zaostanka, potem pa spet razpad sistema, popuščanje v obrambi in serija gostov, ki so spet ušli na +12. Še vedno blizu tiste meje. Spet v spominu ostal Kac, ki je po zadnjem zadetem košu in storjenem prekršku nad njim pod košem salutiral vsem :) Vseeno pa smo uspeli dobit to četrtino za malo… (18:16)

V zadnji nadaljevanje naše slabe igre in zaradi tega stalno povečevanje prednosti gostov, mi smo zmogli v tej četrtini samo 10 točk. Pri nas je izstopal Kadrič, pri gostih pa so kar trije igralci uspeli dosečt 20+ točk in sicer Brkič, Kramberger in Pogladič. (10:22)

S to tekmo smo zaključili letošnjo sezono, sicer malo drugače kot smo si želeli ampak v vsakem primeru moramo čestitat gostov iz Ptuja. Na našo žalost so na povratni tekmi uspeli odigrat tako kot so si vsaj malo želeli in so v celoti gledano bili boljši. Pri nas se dogajajo neka nihanja. Mogoče premalo rotacij in utrujanje nosilcev igre, ki pa vseeno rabijo vsaj minutko da tu pa tam malo zadihajo. Ampak naš coach že ve kaj dela :)

Se vidimo v naslednji sezoni, vsaj upam/upamo tako :) In upam tudi, da so vsaj moja poročila postala malo bolj zanimiva, kot pa so bila v prejšnjih letih iz Starš 😛

Over&out
WaterShek

1 odziv

  1. Stanislav pravi:

    Luka – zagotovo!!
    Hvala, pohvaljen in se beremo naslednjo sezono! =)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja