Paloma uspešno v prvi tekmi

5. 3. 2016 ob 17:30

@

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh2012173079
ŠD Ptujska Gora209161056

Statistika

Poročilo

Lep košarkarski  pozdrav še zadnjič v tej sezoni iz naše dvorane!

Skratka tekma/e, ki sledijo od 5. mesta navzdol res, da nimajo nobenega pomena, ampak zadnjič v svoji dvorani v sezoni pa tudi ni ”pes”! 😉

Torej zbralo se nas je 6 domačih borcev, ki smo še ostali za igro! Na žalost so bili eni zdravstveno odsotni, eni so stisnili rep med noge no drugi pa so sedeli v kafiču in pili kavico….Nasprotnikov pa nič bistveno več, kot nas….. 7!

Torej prvi dve četrtini sta minile v sproščenem vzdušju in dokaj izenačeni igri.

Oboji smo nekaj zadevali sploh v 1. Četrtini, in tako se ni nobeni ekipi uspelo rezultatsko odlepit! Tako smo odšli na polčas z rezultatom 32:29 za domače!

V tretji četrtini smo domači nadaljevali ekipno in sproščeno igro, ki bi jo naj igrali že velikokrat po prej….”v sezoni mislim” in z nekaj zadetimi trojkami in meti že prešli v višje vodstvo. Ampak gostje so se kaj hitro vrnili.

Zadnja četrtina pa je bila popolnoma v znamenju domačih. Hitro, agresivno, dinamično, ekipno in sproščeno…In tako je bilo v zadnji četrtini 30:10 za domače s tem smo si pa naredili lepo prednost pred gostovanjem…

Ne smemo pa pozabiti da sta igralca Martin Kikl in Gregor Cehnar skupaj nasula 51 točk! Obema pohvale…Martin nisi še rekel zadnje!

Hvala in nasvidenje!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja