Kidričani blizu presenečenja

18. 3. 2016 ob 20:45

@ŠD Kidričevo

Ekipa1234T
ŠD Kidričevo2317192988
Rams2629221491

Statistika

Poročilo

Kidričevo 18.3.2016

ŠD KIDRIČEVO : KK MCAPRO RAMS

Tekma predzadnje ekipe in z lahkoto prve. Na videz v naprej odločen dvoboj. Podoben pristop gostov, ki na teren in še to ne popolni pridejo kakšno minuto do začetka tekme.
Uvod v tekmo na polno s strani ŠDKa trica tu, trica tam. Toliko, da Auer na drugi strani spomni, da še ni pozabil kako se para mrežice. Prva četrtina v egal, druga že velika prednost gostov.
Tekma postane tja do konca tretje četrtine dokaj nezanimiva, prednost varno na strani gostov, ki si želijo gladke zmage brez poškodb, a naprej nekaj vseče Suada v ramenu, nato še Ribiča v gležnju. Na srečo vseh se oba vrneta na teren, Ribič celo pol šepajoč polni statistiko.
Na to pa preblisk z domače strani, tam v začetku zadnjega dela igre se je začela prednost Mariborčanov topiti. Hvalec in Alpi začneta s tricami. MCAevci so bili že gladko nekje na poti domov, ko je vsestranski Jadranko začel pobirat skoke, v stilu minule Planice. Dve minuti do konca je bila razlika le še + 3 za goste. To je bilo največ kar smo zmogli in poskrbeli za res napeto končnico.
Čestitke gostom, ki tako ostajajo edina neporažena ekipa lige.
Šumarji pa čakamo na tekmo v petek proti Račam, ki jo moramo dobiti, v kolikor želimo ohraniti upe o statusu prvo kategornikov!
Parkl pozdrav,
Grega S

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja