Po pričakovanju napeta borbena tekma, na koncu zaradi Auerja zmaga MCA-aja

2. 3. 2016 ob 20:30

@ZM Veseli Vikingi

Ekipa1234T
MB Vikingi151711952
Rams1514101857

Statistika

Poročilo

Po pričakovanju napeta borbena tekma, na koncu zaradi Auerja zmaga MCA-aja

Gledalcev; 6
Sodnika: Fajt, Juhart

Začetek tekme je minil predvsem v razburjanju Sukija da žoga ni po njegovih standardih, da se preveč drsi, da nima filinga za občutek in še bi lahko naštevali. Med samo tekmo je celo poskušal zamenjati igralno žogo vendar mu tudi ta ni ustrezala :) Še preden se je nehal čudit s kakšno žogo igramo je minila prva četrtina, v kateri smo večji del vodili vendar smo dovolili da se je prva četrtina končala 15:15.

2. četrtina :scenarji bol ali manj podoben kot v prvi, dokaj solidna obramba na obeh straneh (ali pa slaba žoga) , hiter tempo, kjer pa smo domačini bili izredno nenatančni v samih zaključkih in si tudi zaradi tega nismo prigarali večje prednosti. Tako smo na odmor šli s tremi točkami prednosti.

Drugi polčas je minil dokler, ni Auer v zadnji četrtini rešetal našo mrežico, enako kot prvi polčas, izenačena tekma, dokaj dober tempo, veliko polkonter na obeh straneh vendar izredno slab izkupiček predvsem iz naše strani.

Sredi zadnje četrtine se je ftrgalo Auerju ki ej s tremi zaporednimi trojkami popeljal MCA do najvišje prednosti na tekmi (kot kaže žoga ni bila tak slaba 😛 ) V napadu nismo imeli razpoloženega igralca kateri bi držal priključek tako da smo še drugič letos priznali premoč MCA-ju.

Viking Vike

1 odziv

  1. Neeko pravi:

    Žoga je prevelka za Sukija, on je navajen na žensko žogo :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja