Vikingi do zmage

17. 2. 2016 ob 20:30

@ZM Veseli Vikingi

Ekipa1234T
MB Vikingi1615182675
ŠD Kidričevo11891341

Statistika

Poročilo

ZM Vikingi: Kidričevo  75:41 (16:11, 15:8, 18:9, 26:13)
Sodnika: Kereži Močnik (ja kdo pa drug)
Gledalk: 4

Okej na hitro ni nekaj časa…sej veste kak JE ko je gužva.  :)

Tekmo smo vikingi odprli tako kot se spodobi, s čvrsto obrambo in dobrim gibanjem v napadu. Kidričevo lep čas ni dalo koša , nato so se odločil ida bodo poskušali z meti od table ( iz vseh možnih poziciji) in tako so pričarali prve točke v tekmi katera je pred leti še odločala kdo je glavni na vasi :)   S pomočjo table , so gostje držali priključek in kljub že višjemu vodstvu so prvo četrtino dobili za 5 točk.

Kako zamišljeno je tekmo vodil gostujoči trener si lahko pogledate v prvi letošnji sliki katero pošiljamo kot del poročila :)  V 2/4 dokaj podobna zgodba kot v pri le da Kidričevo s kakšnim košem manj od table ter posledično višanje naše prednosti.

Kako se je gostujoči trener pripravljal na drugi polčas je tudi razvidno iz bogatega foto materiala, baje youtube ponuja mnogo taktičnih zamisli kako se zoprestaviti vikingom, kot kaže je ena izmed taktik tudi postavitev conske obrambe.

Kot zapisano, v drugem delu so Kidričani poskušali tudi s  cono vendar so bili naši igralci razpoloženi ter dosegli rekord po številu doseženih trojk, lepo je videti ko trd trening obrodi sadove. Prednost je v glavnem samo še naraščala, tekma je minila v športnem duhu, prav tak tretji polčas.

Evo to je to za ta dnar

Lp

Viking Vike

DSC_1778 DSC_1780

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja