KK Paloma vs KK Ruše

2. 2. 2016 ob 20:30

@KK Sladki Vrh

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh1515111051
KK Ruše816182264

Statistika

Poročilo

dav

Tak. Predzadnja tekma v rednega dela v 2. ligi sever je pred nami. Po Hurikanu, ki je pustil sicer ne vidne posledice na Golobčkih je k nam prišel malo Ruški medved. (sicer mlad ampak vseeno močen)….
Na tribunah so mesta zasedli vsi vidni funkcionarji lige Parkl. Sam Stan the man je prišo malo v naš hram košarke. Damir tudi, zdaj malo gledat nas, ker mamo z njimi tekmo v soboto – zadnji del sage : Dancing wit the Stars in malo Medvede (Medeke -pomanjševalno ali Medoje – po prekmursko, če slučajno tudi moj prijatelj Tomaž Carlos Dundek bere ta sestavek), ker ima z njimi tekmo v Pokalu… Oba dva sta dobila obljubljeno darilo, ki vrjamem da jima bo prišlo enkrat prav…mogoče že letos :)
Da se počasi vrnem na tekmo, to ni bila samo tekma med Golobčki in Medvedi, ampak tudi tekma med familijo…Na nasprotni strani je stal moj “mali” bratranec Škrinjar, ki sem ga pred sezono vabil v naše vrste ampak so me Rušani prehiteli…Škoda lahko samo rečem za nas. Ma pubec neki potencial….
Tekmo smo nekak boljše začeli domači, po vsem po zaslugi Velikega Cehnarja, ki se je posebej za to tekmo pripeljal iz Dunaja in se pol vrno nazaj….Še 1x hvala ti – to je vzoren igralec, ni zastonj kapetan naše ekipe. Skozi celotno srečanje smo se trudili da bi Medvedom pobegnili, ki vseeno niso pričakovali tako dobre Palome. Do 30 minute smo bili enaki, nekak smo skozi vodili. V zadnji četrtini pa ostali popolnoma brez moči kar so Medvedi izkoristli in prešli v vodstvo in le tega niso izpustili iz rok. Čestitam Rušanom za zmago, mi bomo v soboto s Oldstarsi odigrali revialno tekmo in pojedli nekaj krofov, saj nas oboje 13.2 čaka pokal,ki je za nas (vsaj do polfinala z Adeccom, in finalom z KD Sobote)vrhunec sezone… Tako da vse vabim da pridete v soboto 6.2. ob 18:00 na zadnji del Sage : Dancing wit the Stars, in seveda na pokalno tekmo v Ozki Dom Športa 13.2. ob 16:00 proti Čiro Starše….

Šalalalala…..šalalala in the morning…..

LP tovariš Mičo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja