T&T show in druščina do gladke zmage...

22. 1. 2016 ob 20:40

@

Ekipa1234T
KK Starše1231262998
Beaujolais1319142369

Statistika

Poročilo

T&T show in druščina do gladke zmage…

Starše - Beaujolais

Bilo je nekoč, pred davnimi leti, ko sta brata Trifkovič trgala pod obroči lige PARKL, dosegala visoko število točk… No, včeraj sta spet udarla oz. pokazala, da sta še vedno lahko nevarna, kljub “zrelim” letom. :)

Pa da končno začnem z opisom dogodkov na tekmi. Domačih 9 proti gostujočim 6. Na žalost našega 10. ni bilo zarad bolezni… Tekma steče, igra pač ne. Pa da začnem tak kot me je včeraj za zadnje poročilo opozoril Vlado, začeli smo medlo. :) Bogo, nič ni šlo, hvalabogu tud gostom ne… Nekak se je že prikradel spomin iz prve tekme ko smo odpovedali na celi črti. Pa vseeno povedemo 4:0, gosti vdarijo s trojko in njim naenkrat igra steče. Nam še kuj ne. Noben ne izstopa preveč, točke lepo raztalamo pa so gosti (da se mi nebo jezik zapletal bom kr z gosti nagovarjal Beaujolaise pa mi ne zamerit) vseeno po prvi vodli 12:13. (12:13)

Nato gosti povedejo za še več, v nekem trenutku smo zadaj za 9 pik… Nato pa na sceno stopita brata Trifkovič. Najprej Pero zadene 4 trojke drugo za drugo, potem Vlado pod košem začne skakat in nabirat točke… V glavnem bratski show v stilu bratov Dragič 😉 Gosti tud dosežejo lepo število točk, ampak ko samo brata T data tolko točk kot vsi gosti v 2. četrtini, polek pa pri nas še Glinšek, Ploj ml. in Kac, je pač težko pričakovat vodstvo oz. zmago v četrtini. Uspe nam “preobrat” v igri in rezultatu, ker smo prišli do vodstva 43:32. (31:19)

Drugi polčas nadaljujemo z močno, hitro igro, gostom zmanjka sape. Pero spet spraši eno trojko, Kac, Ploj ml. in Glinšek se začnejo špilat, vodstvo narašča,… Dosti protinapadov in teka, Čiro začne rutinirano dobivat “skoke” (tolk je vlki da ne skače kaj dost), podajat v napad, že omenjena trojica pa gladko zadeva. Omenit še velja poskus v zadnji sekundi Glinška iz 3/4 igrišča pa je zmanjkalo par mm za neverjetn koš. (26:14)

V zadnji nam še vedno gre skoraj vse, opet se en T (Vlado) razpali, Ploj ml. sledi,… Jaz dobivam osebne kot po tekočem traku pa pri dveh sploh nisem bil polek… Za zanimivost, pri gostih je Cof vseh 7 točk zadel iz prostih v zadnji četrtini. Za konec poskušamo dosečt 100ko pa nam malo zmanjka, probamo še s hitrim prekrškom da bi meli zadnji šut pa vseeno ne gre… Na koncu zmaga z visoko razliko 98:69. (29:23)

Zdaj gremo po še eno zmago v Cukeršpic in po morebitno drugo presenečenje v Ruše. Čiro bo opet glasn, da more on polek bit pa se zmaga. Tak da Čiro, zdaj se bo vidlo če je to res :)

Over&out

WaterShek

2 odzivov

  1. Stanislav pravi:

    Pa vidim, da je Lukman imel tekmo življenja v ligi PARKL? Se ne spomnim, da bi kdaj dal 15 točk!!!
    Očitno,ga je doma njegova razhudila! Bravo David!
    In super poročilo, Luka =)

  2. Luka pravi:

    Hvala za pohvale! :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja