Paloma zmagovito v domači dvorani

19. 1. 2016 ob 20:30

@KK Sladki Vrh

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh2121181070
Beaujolais168112157

Statistika

Poročilo

Dolgo je že tega odkar smo nazadnje igrali v naši dvorani Golobček, sistem tekmovanja in prestavljena tekma nam je sedaj omogočila dve tekmi v dveh dneh. Nba tempo :) Za začetek pa naj povem, kako smo se pogumno zbrali da v tem mrazu že nekak zberemo moči in potrgamo še toto zadnjo kvalitetno grozdje kaj je ostalo. Seveda, brez pomoči Smake ni šlo, ki je poskrbel za novo obutev putara Kikla, ki je zelo dobro dostavljal material v koš… ampak gremo po vrsti.
Tovariš Mičo je zaradi čudnih vremenskih razmer staknil neki virus in zaradi prevelike količine popitega čaja (ja ČAJA) v kombinaciji tablet skoraj zamudil na trgatev. Hvala Remzi, za tisti tvoj klic v sili, bi se temu reklo.
Tekmo smo oboji začeli malo v krču, par prehitro zaključenih napadov..malo nervoze vrjetno še zaradi mraza. Počasi je začela domača preša delat in pridno mlet natrgano grozdje. Pred zadnjo četrtino, smo imeli že dovolj pobranega, tako da smo si lahko malo predčasno spočili (1.del sage smo torej uspešno zaključili), danes nas čaka drugi del sage od 4ih. Naslov : Revange to the Hurikan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja