KATASTROFALNI ZAČETEK, BOLJŠI ZAKLJUČEK

15. 1. 2016 ob 18:45

@

Ekipa1234T
KK Starše1010151247
Adecco Oldstars2220151168

Statistika

Poročilo

KATASTROFALNI ZAČETEK, BOLJŠI ZAKLJUČEK

Kaj napisat o tekmi včeraj? Številčno ekipi izenačeni, na igrišču pač ne. Pa tudi kake čudne poteze sodnikov.

Tekma se začne, poberemo skok in nato zgrešimo prvi met oz. lepa banana že s prve. Ok, bo kasneje boljše, roke so hladne. Ampak kaj ko Oldiči pridejo vroči direkt iz pečice in nas začnejo dobesedno trgat. Pa to ne s kakimi norimi koši, trojkami ali umazano/grobo igro, ampak s samimi kontrami. Na žalost očitno se leta bolj poznajo pri nas kot pri njih. Mogoče predlagam, da mi prevzamemo naziv Oldiči do konca sezone 😛

Nazaj k tekmi, gosti povedejo, večajo prednost, mi pa se nikakor ne moremo sestavit. Dokaz za to je 10 točk v četrtini od dveh igralcev (Kac 7 in Črešnik 3), medtem na drugi strani Uršej sam nabere skoraj isto pik kot mi vsi, ostali Oldiči pa tudi prispevajo svoj delež. (10:22)

V drugo se zaženemo, da popravimo napake ampak očitno še informacije nišo prišle v glavo, gosti pa meljejo naprej. Miklavčič se s komolci prebija in izsiljuje prekrške, sodnika sta tiho in ne piskata ogromno situacij na obeh straneh… Pri nas se Glinšek razigra (vseh 10 pik) in daje upanje za naprej, ostali prispevamo nulo… Gosti še vedno izkoriščajo kontre, mi pa še vedno gledamo polek. (10:20)

V drugem delu so očitno informacije že prišle v naše glave ali pa so Oldiči enostavno malo zabremzali, kaj je res ve samo oni tam zgoraj. Pri nas se končno pojavi sposobnost govora med sabo na igrišču, pomoč drug drugemu, tista prava ekipna mentaliteta ki more bit a je prej ni blo. Vsaj nekaj, očitno moremo naslednjič najprej 20 minut igrat za foro pa pol na tekmo. Sodnika nadaljujeta v svojem slogu in dvigujeta pritisk na obeh straneh, pogrešamo Kaca in Glinška, ki sta strelsko zaključla tekmo po polčasu, se pa zato ostali počasi spravimo skup, predvsem Črešnik, ki na koncu postane najboljši strelec naše ekipe na tekmi. Nam pa uspe vzpostavit neko ravnotežje na igrišču. (15:15)

V zadnjo četrtino vstopimo še bolj odločni po tem, ko smo opazili da bi pa mogoče vseeno lahko bli enakovredni tekmec Oldičem. Strelsko sicer ni bla četrtina ne vem kaj, prevladovali sta obrambi ampak je zato blo bolj zanimivo. Vsaj za nas, ker smo uspeli razliko vsaj ohranjat in jo na koncu celo zmanjšat za celo točko 😀 Gostje v tej zadnji četrtini dajo 7 točk iz prostih in dva koša, medtem ko mi dve trojki in tri iz igre. (12:11)

Čeprav smo na koncu gladko izgubili, pa je vseeno razočaranje veliko, saj smo upali na presenečenje ob odsotnem Vrečkotu. Smo pa zmagali vsaj v trojkah, 7:4!

Čestitke gostom za zmago, mi pa gremo po zmago na tekmo, ki bi jo mogli dobit že v prvi rundi.

Over&out

WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja