Oldiči uspešno skozi hurikan

8. 12. 2015 ob 20:20

@Hurikani Basket

Ekipa1234T
Hurikani Basket178141150
Adecco Oldstars1823152682

Statistika

Poročilo

Oldiči uspešno skozi hurikan

Hurikani in Oldstarsi so odigrali tudi drugo medsebojno tekmo, ki je bila tokrat odigrana v Sladkem Vrhu. Treba je povedati, da je domača ekipa igrala brez prvega organizatorja igre Saška Zemljiča, ki si je kar hudo poškodoval ramo na tekmi v Račah. Prav tako v vrstah Hurikanov ni igral drugi bek Kuli, zato sta krmilo prevzela Jani in Topsi. Če smo že pri neprijetnih novicah, moramo povedati tudi, da se je na tej povratni tekmi med Hurikani in Oldstarsi poškodoval center Oldstarsov naš stari znanec Grga, ki je moral zaradi težav z nogo do konca tekme na klop. Želimo mu čim prejšnje okrevanje. To seveda ni odvrnilo Oldiče, da ne bi pripeljali tekme uspešno do konca, Hurikani pa smo zato bili bolj podobni rahlemu vetriču.

V prvi četrtini smo Hurikani še nekako držali rezultat, saj se gostje še niso povsem razigrali. Naš najmlajši član Jamšek ala Džamši je dobro pokrival najnevarnejšega igralca Oldstarsev Žana Vrečka. Na parketu se je dobro znašel tudi Jani Zrnko, nad katerim so gostje naredili kar veliko osebnih napak. V drugi četrtini so gostje iz Maribora naredili kar 15 točk razlike. Strateg gostov Mario je postavil consko obrambo, proti kateri domačini nismo imeli pravega orožja. Pri gostih se je poleg vedno dobrega Žana razigral še Ocepek, dobro pa je igral tudi center Miklavčič. Hurikani nismo imeli dobro razpoloženih igralcev razen sicer vedno uspešnega Valcla, ki je naš najboljši strelec. Solidno je igral tudi naš center Welti. Na odmor smo torej šli že z velikim zaostankom, vendar odločeni, da vsaj malo ublažimo ta razkorak. V tretji četrtini smo Hurikani sicer kontrolirali razliko, v zadnji četrtini pa se je zgodba iz druge četrtine ponovila. Žal tekme ni možno narediti zanimive, kaj šele zmagati, če skupaj spraviš le dve četrtini. Zato pa je v zadnji četrtini bila priložnost, da zaigra tudi Damir, ki je lepo zadel za dve točki iz igre.

Hurikani smo tako oslabljeni in nerazpoloženi morali športno čestitati lep zmago Oldstarsov. No, na vse skupaj smo potem pozabili ob prijetnem kramljanju in pivu po tekmi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja