NIZ ZMAG SE NADALJUJE...

11. 12. 2015 ob 20:20

@

Ekipa1234T
KK Starše2118271985
KK Sladki Vrh1220232479

Statistika

Poročilo

NIZ ZMAG SE NADALJUJE…

Pa se je po treh tekmah “počitka” vrnil naš koč Vaupotič in nadaljeval z nizom, ki ga je začel začasni trener Trifkovič Vlado. In čeprav po točkah pri nas izstopa “sveta” trojica, je vsak od nas prispeval svoj delež k zmagi. Tudi Vlado, ki je ostal izven zapisnika, zaradi ponovne maksimalne udeležbe v naši ekipi. Na drugi strani tudi gostje niso štrajkali…

V prvi četrtini smo domači dobesedno od začetka kar poleteli in zadeli skoraj vse, pri gostih pa se nekako ni in ni odprlo. Zgrešili so tudi par odprtih metov in zicerjev kar smo domači izkoristili v napadu. Sveta trojica Ploj A., Glinšek in Kac so očitno prišli direkt iz “treninga” glede na prikazano. Pri gostih pa je odlično začel Cehnar.(21:12)

V drugi so tudi gostje začeli zadevat predvsem po zaslugi Kikla in Brega, pri domačih je spet izstopala trojka vendar so gostje po nekaj naših napakah in zmedi v obrambi uspeli do polčasa nekoliko zmanjšat zaostanek na 39:32 (18:20)

Po polčasu smo samo v 3. četrtini videli kar 7 trojk, štiri na naši strani in tri pri gostih. Pri nas je “domnevno” eksplodiral Ploj A. s tremi zaporednimi trojkami in skupno 20. točkami. Domnevno zato, ker se domači spomnimo, da je vsaj te 3 trojke zaporedne zadel Glinšek, ampak Glinšek baje nima nič proti, da niso njegove. Pri gostih je izstopal Sterle, svoje so dodali še Kikl, Dolšak in Breg ampak vse to ni bilo dovolj za znižanje zaostanka. Naša prednost se je spet povečala. (27:23)

V zadnji četrtini smo domači želeli tekmo mirno pripeljat do konca, s čimer pa se gosti niso strinjali. Začeli so s prodori, meti iz razdalje in počasi manjšali zaostanek. V nekem trenutku je bila razlika še samo 4 točke. Vendar sta nato predvsem Kac in Glinšek poskrbela za to, da se je razlika povečala na končnih +6. Razlika je v tej četrtini nihala nekje od +11 na +8, +9, +6, +4 in na koncu +6.

Sodnika sta en čas bila v središču pozornosti zaradi napak na obeh straneh in za nekaj minut piskanja prekrškov za vsak kontakt. Na splošno zanimiva tekma, pri gostih je neznano kam izginil Komerički, ki nam je na prvi tekmi delal največ težav, pri domačih pa noura tekma za Ploja A, Glinška in Kaca, ki so skupaj prispevali 74 točk.

Glede na to, da je to zadnja tekma v letu 2015, želimo vsem srečnega pa zdravega 2016. Goste po novem letu čakajo račani/Framčani, nas pa Adecco. Mogoče pa nam uspe presenetit še njih po skalpu Rušanov.

Over&out

WaterShek

3 odzivov

 1. Luka pravi:

  Po zapisniku ma Komaricki 0 in Knezevic 7…

 2. Stanislav pravi:

  IMaš prav, sem se zatipkal.
  Ne smem delati tega ponoči (očitno).
  Hvala na opozorilu – popravljam.

 3. Luka pravi:

  Sej ne druga, ampak zaključek mojega poročila potem nima smisla :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja