Suverena domača zmaga proti gostom iz Rač

10. 12. 2015 ob 20:30

@KK Ruše

Ekipa1234T
KK Ruše2425111684
Beaujolais101671346

Statistika

Poročilo

Dvorana v Rušah
gledalcev 25
sodniki: Kereži in Zdravkovič M.
Suverena domača zmaga proti gostom iz Rač

V dvorani se je zbralo za četrt stotnije gledalcev, ki so pričakovali dobro tekmo.
Na žalost so bolezni in službene obveznosti (verjetno decembrske zaključne službene zabave) zadržale kar nekaj gostujočih adutov. Ob pogledu na stran gostov, kjer se je zbralo pet igralcev, je bilo takoj jasno da od prave prvenstvene tekme najverjetneje ne bo nič.

Po predstavitvi ekip smo pristopili k sami igri. Gostje so odločno krenili v prvi napad in povedli z 2:0, kar pa je bilo, kot se je kasneje izkazalo tudi njihovo zadnje vodstvo na tekmi. V športnem vzdušju, kjer so gostujoči igralci čakali v coni in se branili brez nepotrebnih prekrškov, domača ekipa pa z ozko mož moža obrambo iz katerih so sledili hitri nasprotni napadi in številne trojke – je minilo praktično celo srečanje.

Pri gostih je ob koncu srečanja bil najboljši strelec Štumberger z 24 točkami, tik za njim pa Bobnarič z 11 in Gradišnik Primož z 9 točkami. V domači ekipi, kjer je minutaža bila enakovredno razdeljena med vse prisotne igralce, pa velja omeniti strelce trojk: Šumer in Pavlič po 4 in Bajraktaraj 3. Svoje minute je strelsko dobro izkoristil mladi Škrinjar (16 točk), ki lepo napreduje, s številnimi obrambnimi in napadalnimi skoki pa so svoje kot vedno dodali Kosi, Berglez, Krebs, Obrovnik in Vujanovič, standardno dobra strelca Pinter in Petek sta tokrat bolj razigravala soigralce kot polnila koš. Iz publike nas je spremljal Plohl, ki nas je prišel bodrit kljub bolezni. To je odnos, ki kaže zakaj je ekipa letos tako uspešna.

Minilo je še to košarkarsko srečanje, oboji pa so z mislimi že pri naslednjih nasprotnikih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja