V ČETRTO JE MOGLO IT!

27. 11. 2015 ob 20:20

@

Ekipa1234T
KK Starše182281260
Hurikani Basket141241242

Statistika

Poročilo

V ČETRTO JE MOGLO IT!

Domači smo tekmo pričakali v praktično najmočnejši zasedbi, blo nas je dejansko preveč, zato je naš Vlado Trifkovič spočil noge, segrel glasilke in se prelevil v trenerja. Gostje na drugi strani so prišli ‘skoraj’ popolni (9 komadov), od tega so baje bli 3je poškodovani. Baje pravim zato, ker se ni kaj dosti poznalo v igri to. Mogoče se motim, ampak bojo oni znali sami boljše povedat.

Staršani smo od samega začetka močno pritisnili in želeli dokazat, da tudi mi znamo igrat. Po treh porazih in majhnemu številu doseženih košev bi zlahka sklepali, da smo nikakvi. Tekmo je uspešno odprl Glinšek s trojko, v obrambi smo uspeli zaustavit oz. preprečit odprte mete, zatem je tudi Trifkovič P. dal trojko in nekak je igra stekla. Svojo trojko v odgovor našim je dodal pri Hurikanih Zemlji, pod košem je prodiral Weldt, potem spet trojka za nas (Čiro),… Ni blo neke izrazite prednosti za nobenega, smo pa domači bili srečni, da smo prvič v tej sezoni vodili po prvi četrtini. (18:14)

V drugi četrtini smo domači uspeli prednost konkretno povečat, kar je bila posledica treh zaporednih zadetih trojk (Pušenjak, Glinšek, Črešnik), pod košem se je prebudil Kadrič, v obrambi pa smo uspeli popolnoma ustaviti Zemljiča in Weldta, ki sta ostala brez točk v tej četrtini, so pa vseeno po nekaj naših prekrških gosti uspeli dosečt kar 7 točk od skupno 12 v četrtini preko prostih metov. Na odmor so tako odšli s prednostjo +14. (22:12)

V tretji četrtini bi vsaj po rezultatu sodeč lahko sklepali, da se je igrala izjemna obramba. Najboljši odgovor je JA in NE. Met ni nobenemu posebej stekel, obojni smo zgrešili veliko število zicerjev (tudi brez obrambe), ali je to posledica boljše obrambe ali utrujenosti, naj vsak presodi sam. :) Vseeno smo uspeli vodstvo malo povečat na +18. (8:4)

V zadnji četrtini smo želeli vodstvo zadržati in dosečt končno to prvo zmago. Igra je bila tekoča, veliko metov, a ne dosti učinka. Gosti so poskušali nekaj malega s pokrivanjem po celem igrišču, Zemljič se je čudil svojim zgrešenim metom (domnevam da drugače gre vse not :)), domači pa smo uspeli zadržat prednost in se na koncu veselili naše prve zmage. So pa Hurikani uspeli to četrtino preprečit še višji poraz oz. našo prednost. (12:12)

Domači smo si po treh zaporednih porazih močno želeli zmage predvsem zaradi tega, ker nam na vseh tekmah do zdaj, nikakor ni uspelo sestavit neke dobre igre. Želeli smo končno pokazati pravi obraz. V neki meri nam je to tudi uspelo. Ampak vemo, da imamo še veliko rezerve.

Ove&out

WaterShek

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja