Ponižanje v dolini framski

25. 11. 2015 ob 20:15

@Beaujolais

Ekipa1234T
Beaujolais716142057
Adecco Oldstars28253719109

Statistika

Poročilo

Ponižanje v dolini framski

Fram, 25/11/15

Kar se domače ekipe tiče, bi bilo najbolje napisati »no comment« .

Ker pa smo gostom podarili lep obliž na ponedeljkovo rano in so se zbrali praktično v polni postavi ( pogrešali smo sicer Glinika, a bi potem bila razlika verjetno še višja… ali pa ne :0 ), bomo vseeno posredovali nekaj zanimivih cvetk iz Frama.

Manjko v obliki Repca in Boškota se pri domačih nikakor ne da nadoknaditi in tako prihajamo na tekme v popolni radovednosti, kdo bo poleg njiju še manjkal. A sinoči vendarle ni bila tako slaba postava, kot kaže visok rezultatski poraz.

Čeprav smo vsi prisotni lahko videli, da imajo gostje trenutno pač boljšo ekipo (in predvsem posameznike), smo vseeno želeli nekako presenetiti. In tudi smo … ko smo povedli 6:5, kar je bilo tudi edino vodstvo na tekmi. Potem smo bili priča v glavnem porazno slabi obrambi domačih, ki je gostom omogočala neovirane mete. Sicer mnogi niso šli skozi obroč, a tudi v skoku so povsem dominirali ter tako včasih zadeli šele  iz 3., 4., 5. napada.

Dvakrat smo bili priča zanimivemu rezultatu – 26:62 in 39:93. Njihov kapetan ni želel zadeti za stotico, zato menimo, da je on dolžan nam gajbo, ker njim jo je verjetno Kolac, ki je uspešno popravil njegov odbiti met.

Pri domačih sta izstopala Štumberger in Bauman, pri gostih pa Kolac, Uršej in Vrečko, ki je iz kontre lepo zabil, pol pa sam zahteval menjavo ( nezanimiva tekma, pač 😉 ).

V zadnji četrtini je Vračko dal priložnost še nekaterim drugim igralcem, ki so nam bili bolj pisani na kožo in po tekmi smo v naši novi bazi (staro so baje do poznih ur dobro okupirali adekovci) ob kvinti in piru ugotavljali, da bi celotna tekma z njimi pa mogoče izgledala bolj zanimivo in enakopravno. A to so pač le pobožne želje  😉 .

Zdravkovič in Senekovič pa sta dobro odsodila to čudno srečanje in odnesla nekaj  »easy mony-ja« .

dLOOKman

3 odzivov

 1. MArio pravi:

  Korektno poročilo, veselimo se povratnega srečanja…☺

 2. Battisti pravi:

  Rekel bom, da je bilo res lepo prit na mesto nasih Parkl zacetkov. Korektno napisano. A kdo misli, da sem namerno zgresil? :):) PS (nisem mel denarnice s sabo, Kolac pa pun ko šibica) :)

  • dLOOKman pravi:

   Kako:”a kdo misli”. VSI VEMO. Gajba je neizbežna..

   Res so, kar se dobre tekme tiče, lepi spomini na vaše začetke v Parklu. Prav tukaj, v Framu, smo skupaj marsikateo “opasno” zaigrali. A očitno so zdaj drugi ćasi… za vas…. predvsem pa – za nas.
   Vse lepo vam želim, tako kot tudi beaujolaisovcem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja