Končno je prav stek(l)o

18. 11. 2015 ob 20:15

@

Ekipa1234T
Beaujolais141582360
KK Starše11924448

Statistika

Poročilo

Končno je prav stek(l)o

Fram, 18/11/2015, 5 gledalcev

1, 2, 3, 4, 5  odpovedi za nastop na 3. zaporedni domači tekmi ni (na žalost) več nič neobičajnega, a vseeno je skrbel nabor tistih »hrabrih«, saj 2 položajev sploh nismo imeli pokritih in smo pred tekmo največ misli usmerjali ravno k postavitvi peterke.  Ob tem se je število gostov s prvotnih »ne vem, če nas bo 5« povečalo na konkretnih 10. Nekaj starih znancev, s katerimi že nekaj let nismo na parketu konkretno odigrali, pa tudi nekaj novih obrazov. Večini pa nam je bil skupen konkreten EMŠO – in tukaj smo poskusili najti svojo prednost, saj je naš vendarle bil nekoliko zmernejši.

Sem na začetku omenil 5 odpovedi? Seveda sem misli 6 – ker pri nas tudi tisti, ki še isti dan trdi, da pride, na koncu…. ne pride.

Pod košem smo takoj videli, da nimamo kaj iskati, zato je bila nujna močnejša obramba s preprečevanjem prodorov pod koš. Pa vendar je Trifko ml. začel srečanje s trojko. K sreči smo imeli pri metu Cofa, kateremu sta v 1./4 pomagala predvsem Bauman (C) in Bobnarič, da smo uspeli držati korak z menjavami gostov. V drugem delu smo imeli celo nekaj več uspeha pri zadetih metih, gostom pa je k sreči še vedno delala preglavice naša zanimiva postavitev cone. Ampak, če nekaj ni lepo, ni nujno, da tudi ni efektivno. In zahvaljujoč takšni obrambi smo šli na polčas s solidnimi 9 pikami prednosti.

… ki pa je trajala le kratek čas, saj so se gostje v kratkem odmoru očitno bolje organizirali in so nas začeli rešetati preko Petra T. in Besediča. Ploj pa je dobil nekaj prostih metov in razlika je ob koncu tretjega dela znašala -7 za domače. Znak za alarm. Kaj storiti? »Gremo na moža« predlaga šentiljski Bombek in ostali se strinjamo. Obramba je hitro rodila sadove, Primož je uspešno nadaljeval s svojimi zadetimi meti, Cof je ponovno odločno dirigiral, svoje pa sva dodala tudi mi2 s prej omenjenim Bobnaričem. Bauman pa kot v dobrih starih časih, ko je osvajal nagrade za 1. strelca lige. Če pa ni šlo iz igre, pa je bila roka mirna na liniji prostih metov. Tudi Matjaž in Ozy sta v težkih trenutki (za pljuča) poskrbela za malo počitka tistih, ki smo sinoči pač bili malo bolj na udaru.

Nekaj prigovarjanj ni niti za trenutek zmedlo Šabotiča in Fajka, Beaujolais pa se je konkretno oslabljen lahko veselil zgodovinske 1. zmage. In nazdravil s … pirom, valda. Pa s kvinto tudi, valda. 😉

dLOOKman

5 odzivov

 1. Stanislav pravi:

  David – očitno tu drži pregovor, da manj je več? =)

 2. MArio pravi:

  Čestitke za zmago, svaka čast…Starrše pa napredujejo, so dosegli že več kot povpr.10/četrtino…

 3. Stanislav pravi:

  Oldiče je strah? ;P

 4. MArio pravi:

  Ja, povratne v Staršah, tresemo se… :-)

 5. Stanislav pravi:

  Boš lahko uporabil…aja, ne pišeš ti poročila takrat…
  Mogoče pa bo kdo iz Starš uporabil Tomijeve besede: NAJ SE TRESE!!! 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja