Črešnjevec brez možnosti proti Gori

5. 2. 2016 ob 19:50

@ŠD Ptujska Gora

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora1926262293
KK Črešnjevec7681334

Statistika

Poročilo

Črešnjevec brez možnosti proti Gori

Pt.Gora - Črešnjevec (3)

Sodnika: Juhart, Šket
Gledalcev: 10

O sami tekmi ni kaj dosti za napisat, saj rezultat pove skoraj vse. To, da je bil pustni petek, ni bila ovira za igralce domače ekipe, morda le za gledalce, ki so se zaradi pustovanja zbrali v manjšem številu kot na zadnjih tekmah. Je pa tudi ekipa gostov bila precej razredčena, prišlo jih je samo 6, kljub temu pa smo tekmo lahko speljali brez težav do konca. Tudi domači nismo bili v polni postavi, med njimi sta manjkala najučinkovitejši in v zadnjem času najbolj »vroč« igralec, kar pa se na igrišču ni poznalo, tudi zavoljo maloštevilnih in na trenutke nemotiviranih gostov.
Po končani prvi četrtini je bilo vsem jasno, da bo razlika do konca samo še naraščala. Gorčani smo v zadnjem času spet intenzivneje trenirali in to smo želeli na tekmi tudi pokazat. Upamo, da nam gostje tega ne zamerijo, saj imamo z njimi dobre odnose in veliko odigranih medsebojnih tekem v prijateljskem vzdušju. Tako smo domači uspešno končali še zadnjo tekmo rednega dela, na kateri ni manjkalo atraktivnih potez iz protinapadov, med drugim tudi zabijanje Vodušeka, ki je bil tudi najboljši strelec (19 točk). Sicer pa smo si domači enakovredno porazdelili minutažo in tudi točke, saj smo se vsi vpisali med strelce, prav tako gostje. Največ točk so ponovno dosegli naši visoki igralci izpod koša, kljub odsotnosti prvega »buldožera« Kamenšeka, pa tudi izza črte smo bili dokaj uspešni. Pri gostih se je najbolj izkazal njihov center Dolenc, bivši igralec Ptujske Gore, ki je tekmo končal pri enajstih točkah. Sodnika sta bila skoraj neopazna, kar pomeni da sta svoje delo opravila odlično, kot tudi zapisnikarska miza, ki je bila zaradi pustovanja nekoliko spremenjena. Po tekmi je sledil zaslužen špricar (ali dva, tri…), potem pa nekateri domov, drugi pa v šotor na Ptuj, kot se za naš konec spodobi.
Tako, redni del je končan, žal nam ni uspelo končat med prvima dvema, kar pomeni samo še dve tekmi s tretjeuvrščenim iz severa, vemo pa, da smo na pravi poti in da lahko v prihodnje posežemo še višje.

GV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja