Gorčani se oddolžili

29. 1. 2016 ob 19:50

@ŠD Ptujska Gora

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora1511152061
KK Ptuj918131252

Statistika

Poročilo

Sodnika: Fajt, Šket
OŠ Majšperk, petek, 29.1.16

Pt.Gora - Ptuj (5)
Sedmerica gostov z najstarejšega slovenskega mesta je prišla oslabljena. Tudi pogled na domačo igralsko klop je pogrešal kak znan obraz iz udarne peterke (Pero, Aleš, Leon). Domačini smo bili prepričani, da se je gostom potrebno oddožit za poraz iz prve medsebojne tekme. Število gledalcev (cca. 25) je pričalo o pomembnosti tekme za trenutno 3. mesto.
Začetek tekme je nakazal na nervozno, trdo, za gledalce težko gledljivo košarko. Prvo četrtino smo dobili domači za 6, v drugi so nam gostje vrnili za 7 in tako so na odmor odšli s točko prednosti (25:26). V nadaljevanju tekme smo se domačini zbrali, dobili obe preostali četrtini in goste premagali z rezultatom 61:52.
Pri gostih so se najbolj izkazali Pogladič, Kramberger in Žnidarič. MVP tekme pa je brez kančka dvoma postal Kamenšek ob še edinem dvoštevilčnem sokrajanu Slediču.
Še danes se vrtijo sodniški mlini in spomini na korakanje, napake s petkove tekme, katerih se pojavljajo pri najmlajših, ki stopajo na košarkarsko pot.
Sama tekma se je končala v prijateljskem vzdušju in minila brez poškodb. Po tekmi je sledilo že tradicionalno druženje ob pijači.
RV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja