Sivolasi Pragerčani uigrano

19. 1. 2016 ob 20:15

@KK Pragersko

Ekipa1234T
KK Pragersko1418141965
ŠD Ptujska Gora168131148

Statistika

Poročilo

Sivolasi Pragerčani vedno znova dokazujejo, da so uigrana ekipa, ki  se bo še dolgo poigravala s prvo in drugoligaško druščino Parkl lige.

Ob zunanjih minus 7 stopinj je bilo v domaci pragerski telovadnici prijetno vroce.
Pragerčani  so z igro podkurili sele  drugem delu. V prvi cetrtini (14:16) so bili domacini se malce nezni in Ptujska gora je bila se izenacen nasprotnik. Polčas se je zakljucil z 28:29 v korist gostov. Drugi polcas je bil v znamenju hrabrih Pragerskih veteranov, ki so grizli za zmago. Izkuseni vitki Ravnihar je veckat elegantno  lahkotno spolzel skozi obrambo in na koncu vpisal 29 kosev. Menjavi Zunko in Jersic sta v nizki preži prestrasila z neprebojno obrambo in onemogocila organizatorja Frangeza, Borkovic je brezcutno kradel zoge nasprotnikom. Pod kosem sta gospodarila Furman in Necemer.  V drugem polčasu se je Pragersko po polževo, a vztrajno odcepilo, gostje so le nemo opazovali, kako razlika narašča in so na koncu pristali na skromnih 48 točk. Pri gostih velja omeniti razpoloženega Avguština z 17 točkami. Čestitke sodnikom Senekoviču in Fajtu, ki  sta odpiskala nepristransko.

3 odzivov

 1. veteran pravi:

  Dobra ekipa so postali tile z gore. Igrajo lepo košarko. Ko dobijo še malo sivine, bodo lahko mešali štrene tudi v prvi ligi.

 2. veteran pravi:

  Všečno košarko igrajo tile z gore. Z malo sivine bodo čez nekaj let lahko mešali štrene tudi v prvi ligi.

 3. Stanislav pravi:

  Jaz sem jih uvrstil celo v ožji zbor, da bodo igrali v razigravanju.
  Sem podobnega mnenja. Če bodo imeli dovolj športnega znanja in sreče…so tam tam…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja