Tudi v drugo boljši

11. 12. 2015 ob 19:50

@ŠD Ptujska Gora

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora1714152369
KK Dornava1079733

Statistika

Poročilo

Sodnika: Senekovič, Šket
Gledalcev: 29

Tudi v drugo boljši

pt.gora-dornava_5

Za nami je še zadnja tekma pred prazničnim premorom in sicer smo se pomerili z ekipo Dornave. Pri domačih smo pogrešali zgolj našega velikana Vodušeka, gostje pa so bili nekoliko oslabljeni in so se odločili, da nas bodo skozi celotno srečanje pokrivali s consko obrambo. To je naredilo tekmo malenkost manj gledljivo za navijače, ki se jih je tokrat zbralo največ v tej sezoni.

Po torkovi izgubljeni tekmi proti Ptujčanom, smo tokrat zaigrali precej bolje, je pa tudi res, da smo igrali doma in da nam je igra Dornave precej bolj ustrezala. Če smo imeli na prvi tekmi proti Dornavi težave na začetku, pa smo tokrat tekmo začeli suvereno in dali gostom vedeti, da nas zanima zgolj zmaga. Tekma se je temu primerno odvijala, saj smo iz četrtine v četrtino povečevali prednost, ki je pred zadnjo četrtino znašala 20 točk. Te prve tri četrtine, so si bile med seboj precej podobne, gostje so nas pokrivali s cono, mi pa smo jo s hitrimi podajami dokaj uspešno razbijali in prihajali do odprtih metov. Tudi v zadnji četrtini se moči na igrišču niso spremenile, domači smo po zaslugi nekaj trojk in 10 točk Jazbeca v tej četrtini končali tekmo z visoko razliko, ki je tudi posledica naše večje učinkovitosti v zaključku tekme. Domači smo si minutažo dokaj enakovredno razdelili, saj naša zmaga nikdar ni bila ogrožena, pa tudi do točk smo prišli skoraj vsi. Gostom pa se je poznala odsotnost kašnega bolj izkušenega in višjega igralca.

Po tekmi smo skupaj z gosti in navijači ob pijači na kratko ¨analizirali¨ tekmo, nato pa smo domači imeli še zaključek z zvestimi navijači, ki se je zavlekel dolgo v noč (beri jutro) J Tako smo za letos končali z rednim delom, sedaj pa smo že v pričakovanju pokala, ki ga bomo odigrali prihodnjo nedeljo proti prvoligašu iz Kidričevega.

GV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja