POŽAR V CIRKOVCAH

3. 12. 2015 ob 20:45

@ŠD Cirkovce

Ekipa1234T
ŠD Cirkovce2113202680
KK Dornava11111730

Statistika

Poročilo

Cirkovce, Dvorana OŠ Cirkovce
Datum: 3. 12. 2015
Gledalcev: 3
Sodniki: Šket, Sabotič

POŽAR V CIRKOVCAH

dav

dav

Po prvem in bolečem porazu na Pragerskem je v cirkovški tiskarni zagorelo. Oglasil se je alarm in po več urnem gašenju v baru Cezar je v zgodnjih jutranjih urah pogumno podal svojo odstopno izjavo naš velik vizionar, strateg in zaprisežen košarkarski navdušenec, coach Frenki. Odločil se je, da bo ostal tesno povezan s košarko in ekipo, saj ga je premamilo, da bi se vrnil na parket kot aktiven igralec. Kot naslednik bo naše košarkarske vrste sedaj povezoval Holc, vsem znan kot strokovnjak na mnogih področjih. A le stežka bo presegel izjemno zapuščino coach-a Frenkija.

Prava četrtina se je pričela s tipanjem nasprotnika in navkljub lobiranju pri novopečenem trenerju, tekme ni pričel bivši trener, zdaj rookie Frenki. Nasprotnika smo nekoliko bolje potipali domačini in že v prvih desetih minutah dosegli za nas kar neverjetnih 21 točk. Zaslutili smo, da bi tokrat morda lahko dali več kot ponavadi povprečnih 50 plus nekaj točk na tekmo. Pri lükarjih je bila nevarna za koš zlasti doktorska naveza Ciglarja P. in Bobeka A., ki sta tudi edina dosegla točke za Dornavo, pri tiskarjih pa je bilo razpoloženih kar 5 igralcev.

Drugi četrtino so lükarji pričeli precej bolje in trenutno medle tiskarje je popadel strah. Na semaforju je svetilo le še 6 točk naskoka (26:20), zato je strokovnjak Holc bil prisiljen vzeti minuto odmora in pripraviti odgovor na cono lükarjev. Po napotkih strokovnjaka smo uspeli nekaj krat prebiti goste, dornavsko cono pa je dokončno z metom za tri razbil Korez.

Sledil je polčas in napotki trenerjev. Dornavska simfonija ni in ni našla prave note za dosego koša, težave so imeli v večih elementih igre. V tej četrtini je za goste bil natančen zgolj Vojsk in še to iz prostega meta. Pogrešal sem nekdaj dobro znano učinkovitost močnega Radeja, ki pa tokrat ni prišel do izraza, prav tako je bil popolnoma odrezan vrhunski Bobek, sicer znan po svoji individualni kvaliteti. Pri domačih je začetno tremo po nekaj zgrešenih metih vendarle premagal rookie Frenki in zadel za tri, pridružil se mu je tudi vedno zanesljiv Drevenšek in semafor je ob koncu tretje četrtina kazal rezultat 54:23.

Zadnja četrtina ni prinesla novih sprememb. Gostje so se nekako že vdali, trener Filipič je posedel ključne igralce, tako eni kot drugi pa smo z mislimi že bili pri tretjem polčasu. Po gajbi pred dvorano smo se preselili h Kurežu na že tradicionalno večerjo, kjer smo ob dobri hrani in pijači obujali spomine do zgodnjih jutranjih ur naslednjega dne.

Na koncu še zahvala zapisnikarski mizi in sodniškemu paru za korektno opravljeno delo.

M.B.

Porocilo-Sponzor-Cirkovce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja