V četrtek je Pragersko gostilo favorite iz Cirkovcev.

26. 11. 2015 ob 19:50

@KK Pragersko

Ekipa1234T
KK Pragersko2218151267
ŠD Cirkovce142171254

Statistika

Poročilo

V četrtek je Pragersko gostilo favorite iz Cirkovcev.

Furiozno, na krilih branilskega para Ravnikar-Kozar, so tekmo začeli Pragerčani. Za razliko od dosedanjega dela sezone,  gostom je le malo kaj uspevalo.

Poskušali so z žogami pod koš, ampak je včeraj granitna Pragerska obramba uspevala  z veliko voljo onemogočiti sicer močno centersko linijo Cirkovcev.

V drugi četrtini je trener Bocko taktično počival nosilce igre, kar se je na koncu izkazalo za nadvse preudarno.

Cirkovce so navohale kri in pritisnile. Dobili so četrtino in zmanjšali razliko. Majal je z visokim odstotkom meta v drugi četrtini dosegel 9 točk in bil nerešljiva uganka za Pragerčane.

Če ne bi Ravnikar nekaj krat v zadnjih sekundah napada zadel za tri pike, bi bilo še bolj prepričljivo.

Pragerčani so na polčasu analizirali tekmo in očitno najdli pravi recept za obrambo. Cirkovce so v tretji četritini dosegle zgolj en koš iz igre. Pa še tistega s faulom in dodatnim prostim metom. Odlična poteza Acota “Trice” Panteliča.

V napadu se ni vedelo od kot preti večja nevarnost. Vsak igralec Pragerskega, ki je igral v tej četrtini, je enkrat zadel. Pred Bockotom, je očitno svetla trenerska prihodnost.

Zadnja četrtina je bila izenačena. Pragerčani so držali prednost, a Cirkovce so se počasi sprijaznile, da bodo danes težko kaj dosegli. Z mislimi, kot, da so že bili na tretjem polčasu.

Rutiner Jeršič v zadnjem napadu ni hotel dodajati sol na rano Cirkovcev in zadeti svoj znameniti last-second met, ampak je miroljubno tapkal žogo do konca. Žoge pa ni izgubil. :-) .

Verjetno ne bomo nikoli izvedeli, ali je za razultat včerajšnje tekme bolj kriva odlična taktika Pragerčanov ali res slab dan prvega organizatorja Rojkota (ki presenetljivo ni dosegel ene same točke),

V ekipi Pragerskega sta danes odlično predstavo prikazala Rojko (Pragerski) in center Furman.

Na koncu moramo poudariti tudi odlično sojenje Kerežija in Močnika.

t

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja