Gora tokrat zmagovito

20. 11. 2015 ob 19:50

@

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora1824161977
KK Pragersko1720122271

Statistika

Poročilo

Gora tokrat zmagovito

Pt.Gora-Pragersko (2)

Sodnika: Zdravkovič, Marinovič
Gledalcev: 14

Za nami je druga domača tekma na kateri smo se Gorčani ponovno vrnili na zmagovite tirnice. Kljub izkušenim in do te tekme še neporaženim gostom, se jih domači nismo ustrašili, čeprav je sam začetek tekme kazal na to. Gostje iz Pragerskega so na začetku hitro povedli, domači pa smo bili podobno kot na prejšnji tekmi v krču. V nadaljevanju prve četrtine smo goste ujeli in dobili četrtino za točko, tudi po zaslugi naše edine trojke Jazbeca v zadnji sekundi. Drugo četrtino smo začeli precej bolje kot prvo, naš glavni motor pa je bil Sledič, ki je v tej četrtini dosegel 15 točk, gostje pa svoje predvsem iz prostih metov, ki jih je bilo na tekmi ogromno, tudi zaradi tehničnih napak na obeh straneh. Tekma je bila precej nervozna in moška, zato sta sodnika imela veliko dela, kar pa nas ni zmedlo in smo polčas končali s prednostjo petih točk.

V nadaljevanju tekme se moči na igrišču niso dosti spremenile, še zmeraj smo bili domači malenkost pred gosti in razliko smo do konca tretje četrtine povečali na 9. Tudi v zadnji četrtini smo domači držali razliko pred gosti, vendar ne do konca. Pragerčani so nas po nekaj napakah ujeli in 2 minuti pred koncem tudi prehiteli za točko, kar je med domačimi povzročilo nekaj preplaha. Takrat pa je trener poslal v igro Rakovca, ki je v ključnih trenutkih zadel dva zaporedna meta in še dva prosta. To je bilo vendarle dovolj za vodstvo in na koncu za prvo domačo zmago. Domači smo je bili izjemno veseli, saj smo se pobrali po bolečem porazu proti Cirkovcam. Morem še omenit, da je tekmo predčasno končalo 6 igralcev, število tehničnih niti ne vem, vem pa da smo do naslednje tekme dolžni kar nekaj evrov J Po tekmi smo z gosti spili zasluženo pivo in tako pozabili na vse slabe besede izrečene med tekmo. Z veseljem bi še napisal kaj več, pa kot igralec ne ujamem vsega, pa še mudi se mi na derbi v Stožice. MARIBOR! 😉

GV

3 odzivov

 1. Stanislav pravi:

  Zanimivo!
  In še predvsem to, da sta dobila dva takšna igralca tehnične, ko si ne bi mislil.
  To samo pove, da je bila dobra tekma. Škoda, da nimate posnete. Bi si jo z veseljem pogledal.

 2. bostjan pravi:

  Nekaj mojih stav na Goro se je končalo z nulo. Tokrat končno zadel, očitno edini med 12, ki smo podali stavo v PEAKtip… Kdor čaka dočaka :)

 3. Stanislav pravi:

  Čestitke.
  Počakaj, ko se še jaz aktivno vklopim. Ampak tu bi vseeno zadel (z mano ali brez mene v igri 😉 )

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja