Prva domača tekma Tiskarjev v sezoni in prva zmaga

19. 11. 2015 ob 20:45

@ŠD Cirkovce

Ekipa1234T
ŠD Cirkovce1512141354
KK Ptuj819131151

Statistika

Poročilo

Cirkovce, Dvorana OŠ Cirkovce, gledalcev: 5
Sodniki: Zdravkovič, Juhart

Prva domača tekma Tiskarjev v sezoni in prva zmaga

Tekma dveh, do zadnjega sodnikovega žvižga, še neporaženih ekip. Tekma med dvema popolnoma različnima ekipama, tako po starosti, telesni konstrukciji igralec in stilu igranja. Na eni strani mlada, manjša, a veliko hitrejša in napadalna ekipa KK Ptuj, na drugi strani pa domači tiskarji, leta, teža, rutina in »granitna obramba«.

Prvi del je pripadel nam, potem pa izenačeno do konca. Skoraj rokometni rezultat ob polčasu je nakazal, da smo domačini uspeli preprečiti napadalno igro gostov, vendar kot že dve tekmi poprej, imamo probleme pri doseganju košev. Redki meti, brez prodorov in po načinu »ako ne milom, onda silom«. Pa se je tudi tokrat izšlo, a ne? Na koncu tekme je končno zadel tudi naš Berni in to tri pomembne koše, ki so praktično odločili tekmo. Čeprav smo ga pred tem večkrat glasno prosili, naj že izvede ta met. Sam na svoji poziciji »svetem križu«, se je vedno znova in znova raje odločal za podaje, ter iskal vse možnosti, kako se naj reši žoge brez meta proti košu, kot da je žoga »prevroča«,  tudi ko je bil sam kot duh. Takrat pa preblisk, njegova pozicija meta s strani od table, kot Tim Duncan z njegove razdalje« in glej ga »šuterja«, seveda zadane od table.

Tekmo smo na koncu nekako izvlekli tudi s prostimi meti, čeprav smo jih zadevali le 50 %.  Prvi zadet, drugi pa skoraj. Gostje pa vse njihove blizu, vendar na našo srečo mimo.

Tretji polčas umirjen in po tradiciji pri Kurežu, ob večerji, pijači in »pametnih« debatah.

Lep dan vam želim eden od domačinov! 

Glavni sponzor:

Ekart

Ostali sponzorji:

Cirkovce2

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja