Pragerčani učinkoviti

12. 11. 2015 ob 19:50

@

Ekipa1234T
KK Pragersko2317193291
KK Dornava101414947

Statistika

Poročilo

KK PRAGERSKO  91 :  KK DORNAVA  47  (23:10,17.14,19:14,32:9)

KRAJ:PRAGERSKO,DNE  12.11.2015

SODNIKA :KEREŽI SMILJAN , ŠKET MARKO
Zapisničar Lah P., Časomerilec Greif P., Delegat B.Šešerko

KK  Pragersko: Šalamun 9, Ravnihar 11,Kozar 20,Rojko 23,Jeršič 2,Furman 4,Borkovič 10,Miklavčič 6, Čelan ( cap )6
Trener :gospod Drame Bojan

KK  Dornava: Ciglar P. 7,Ciglar S.,Kocjan 2,Vojsk 2,Čoh,Murko,Bobek 22,Kekec 4,Šega ,Bender 2,Kocmut
Trener:  gospod Filipič Peter

Zdravo vsem, ki ste se odločili, da tole preberete. Poskušal bom biti kratek in jedrnat, vendar kolikor poznam sam sebe ,dvomim. Spet me je Čelan namočil s tem poročilom. Nimam cajta, ti napiši, in eto ti ga na. Ja jaz ga pa mam, ne? Pa še tipkam, ko da imam kitajske črke.

Mladeniči iz Dornave so prišli v res lepem številu v naš košarkarski hram. Zagrevali so se zavzeto s polno energije.

Tekma se je začela precej nepovezano in nekombinatorno z obeh strani. Čvrsta Pragerska obramba gostom ni dovolila čistih metov in posledično so bili nenatančni. Z enako mero jim je vračal Šalamun (prvi poizkus trojke pod obroč). Dober večer je nakazal Kozar s trojko in nekaj za njega značilnih prodorov . Jure se je povsem posvetil  obrambi in to kot vedno uspešno. Franček po treh šutih vendarle zadane trojko. Pri Dornavčanih, ki kažejo veliko željo, ne steče. V tej četrtini dosežejo 10 točk. Nekako izstopa Bobek, ki kaže zavidljivo znanje košarkarskih elementov .

Druga četrtina, povsem spremenjene petorke. Pri  domačih se razigra Rojko, Čelan gara v obrambi, Jure se odloči, da bo tudi nekaj vrgel proti košu, Borkovič izvede dva rutinska polaganja in prednost naraste. Pri gostih se razigra Bobek (spet  si pohvaljen), Vojsk skočen, ampak ne tako kot pred leti, ko sem še jaz igral proti njemu. Takrat so imeli napad kak dugo oni hočejo(še pomnite tovariši) opp. Nič slabega nisem mislil s tem, ampak tako mi je med tekmo dejal eden od takratnih igralcev Dornave. Med strelce se končno vpiše še naš Angel in polcajt 40:24 za nas.

V tretji četrtini več razpoloženih domačih igralcev.Trener Drame pametno vodi ekipo in razporeja dragocen igralni čas vsem. Čelan ima danes edini belo ogrevalno majico (vsi ostali so črni) in se useda precej blizu trenerja. Ga bo ta opazil?

Anže B. edini nekako parira domačim, pomoč ima v Ciglarju . Vsi gostje kažejo neverjetno voljo kljub zaostanku in tako je tudi prav. Trener gostov jih spodbuja in daje priliko vsem. Zapomnil sem si njegovo izjavo enemu svojih igralcev »Dvakrat je starejši od tebe, pa ti je vujšo, pazi malo!«, prav simpatično ni kaj. Je pa tudi resnično, čeprav nisem siguren na koga od naše trojke ČBŠ se to nanaša.

V zadnji četr. se vtrga Rojkotu, zadeva neumorni Bojč in si popravlja svoj indeks. Dejč asistira, Jure prav tako, vpiše se Jeršič-tokrat brez trojke, David F. dvakrat zadane, Miro še naprej prodira in izsili par faulov. Tilen šprinta v kontro ampak reveža ne opazijo. Gostje zgubljajo žoge in razlika na koncu zelo, ampak res zelo fer tekme naraste na končnih  +44 .

 To je to . Lepo se mejte in pazite nase …kdo je že to izjavil?

Boris Š.

7 odzivov

 1. MArio pravi:

  Lepo si to povzel, še posebej če si hkrati v vlogi delegata.. :-)

 2. boris šešerko pravi:

  Hvala Mario.Stol zraven našega Peraca je bil prost pa sem se počutil saj enkrat nekaj več.Delegat-to je fina funkcija.Spremljaš tekmo iz prve vrste,potem pa lahko še kaj napišeš.

 3. Stanislav pravi:

  Ti bo Bojan hitro dal reprizo 😀 😀

 4. veteran pravi:

  3x na sezono mora napisat poročilo. Prej ko bo izpolnil kvoto, prej bo miren. Glede na to kako napiše poročilo, bi mu jaz podelil kar koncesijo za celo sezono.

 5. Stanislav pravi:

  Samo, da bo poslal še v roku, pa je to to 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja