Vikingi osvajajo Rogaško

3. 2. 2016 ob 20:30

@ZM Veseli Vikingi

Ekipa1234T
MB Vikingi1812131358
KK Rogaška rekreativci814151047

Statistika

Poročilo

Sodnika :Kereži Močnik
Gledalcev 5
Fotograf: Smaka

Oslabljeni Vikingi smo nestrpno pričakovali v kakšni sestavi bodo prišli neugodni nasprotniki iz Rogaške.Na našo srečo se je informacija da na gostovanja hodijo oslabljeni izkazala za resnično. Pri domačlih sta manjkala poškodovani Smaka in pa nadebudni smučar Brodnjak

 Skozi celotno prvo četrtino smo igrali zelo dobro obrambo in nasprotniku v tem delu dovolili samo 8 točk.  V tem delu igre sta nemalo preglavic s skokom v napadu povzročala Vujinoivć ter Mesarič in tudi po zaslugi točk iz drugega ali tretjega napada smo prvo četrino dobili za 10 točk.

V drugi četrtini je sledil padec koncetracije , kar se je še posebej poznalo v napadu saj smo zgrešili lepo število odprtih metov ter zicerjev. Nasprotnik je to deloma znal izkoristiti in drugo četrtino so zasluženo dobili za dve točki.

Drugi polčas se je odvijal skozi vseh 20 minut po približno takšen scenariju, mi pobegnemo na +14 oni znižajo na samo 6točk ,mi naredimo delni izd 8:0 oni nam vrnejo z isto mero.  V zadnji četrtini smo jim še izdatno pomagali z zgrešenimi prostimi meti , kar se ni zgodilo prvič v letošnji sezoni, pozna se da ne  nismo imeli možnost trenirati tak oda bo ta fraj sreda prav prišla. Na koncu nam je kljub vsem zgrešenim prostim metom uspelo mirno pripeljati tekmo k koncu.

Na poročilo seje malo čakalo ker sem čakal na Šulek naloži slike in mi jih pošlje vendar jih še nisem dočakal :)

Lp Viking Vike

ps Oga je zadel trojko :)

1 odziv

  1. veteran pravi:

    Če bi v taki postavi Rogaška tekmovala lani, nikoli ne bi videla prve lige.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja