Rogaški je steklo

10. 2. 2016 ob 20:30

@KK Rogaška rekreativci

Ekipa1234T
KK Rogaška rekreativci3316151680
KK Adecco1715231570

Statistika

Poročilo

ROGAŠKA REKREATIVCI : KK ADECCO
KRAJ: ROGAŠKA SLATINA
SODNIKA: KEREŽI, MOČNIK
GLEDALCEV: 10
Sredin večerni termin je bil, kot vedno rezerviran za košarkaško tekmo, tokrat so v goste prišli močen in zelo neugoden nasprotnik KK Adecco. Po preteklih izkušnjah in razmerju na lestvici se je pričakoval težak in zelo izenačen dvoboj.
V prvo četrtino smo domačini vstopili odločno. Z nekaj dobrimi obrambnimi in napadalnimi akcijami nam je uspelo narediti začetno prednost in dobro zmesti nasprotnika. Izkoriščali smo hitre proti napade in z njimi dosegli nekaj lahkih košev, prav tako pa je stekel met za 3 točke. Tako smo prvo četrtino zaključili z rezultatom 33:17. V drugi četrtini smo ohranjali prednost prve četrtine, prebudil pa se je tudi Adecco-v napad. Na polčas smo odšli z rezultatom 49:32. V tretji četrtini so gostujoči pritisnili na plin in prednost nekoliko znižali. Kljub pritisku pa nam je uspelo v zadnji četrtini ohraniti prednost in tekmo izpeljati do konca. Tekma se je zaključila z rezultatom 80:70. Čeprav smo naredili v začetku dokaj veliko prednosti in kontrolirali potek tekme, nismo smeli izgubiti koncentracije v obrambi, saj je Adecco izkoristil vsako priložnost. Kljub nekaterim dvomljivim sodniškim odločitvam je bila tekma zelo gledljiva.
Tekma se je končala v športnem duhu in ob pogostitvi v kavarnici Soffy.

Gostom iz Maribora čestitamo za dobro predstavo.
Lep pozdrav iz Rogaške!

3 odzivov

  1. Donatelic pravi:

    Kaj pa vem…jaz sem nastel vec trojk (tudi po zapisniku) s strani domacinov. Na tem mestu se 1 x kapa dol za izredno predstavo. Golden State je nula proti temu šutu :). Pa hvala za “fujtr” po tekmi. Od šoka smo ga rabli zagotovo :) Še 1 x ..top performance strelcev Rogaške.

  2. Luka pravi:

    Mislim da so Ruše bolj ble podobne Golden Statu ko so proti nam 18 trojk sprašli 😀

  3. Stanislav pravi:

    Čakamo na poročilo in bomo videli, kaj bodo domačini napisali o sami tekmi… =)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja