Če se nič ne spremeni, tudi zmage ni.

4. 12. 2015 ob 20:45

@ŠD Kidričevo

Ekipa1234T
ŠD Kidričevo1026111259
KK AJ DAS Lenart212661669

Statistika

Poročilo

Če se nič ne spremeni, tudi zmage ni.

V Kidričevem smo se tokrat domačini zoperstavili lansko leto drugo uvrščeni ekipi sezone, ekipi KK Ajdas Lenart.

Spet smo bili lahko veseli nekoliko številčnejšega obiska Ledene dvorane, ki bi nas, zdaj pa že res, morala ponesti, pa se nam dogaja ravno obratno.

Ponovno, spet, opet smo smo začeli kot biki brez glave. Neorganizirano, boječe, nepripravljeno. Kot, da igramo proti ekipi, ki se je pet minut pred tekmo sestavila skupaj in ne proti spoštovanja vredni ekipi s tradicijo.

Nevračanje v obrambo in rezultat je bil 18 proti 4 v prid gostov. Samo je sicer povzdignil glas na minuti odmora, Alpi pa se je čudil, kaj za vraga se dogaja, ko je zamenjal soigralca na terenu.

Ravno to je letošnja zgodba ŠDKa. Ko eden drugega menjamo v igri, bi le tisti, ki vstopijo s klopi, morali dati svoj doprinos, narediti potezo več, a kaj, ko tisti, ki  začnemo, naredimo le to, da moramo kasneje skupaj venomer loviti nasprotnika.

Da ne vzamemo vse slave in še to s porazom, je potrebno omeniti odlično organiziran napad Lenarta. Šalamun drži vse niti v svojih rokah, kar ni skrivnost, pa vendar. Od protinapada do podaja, prodorov. Če ustaviš njega, se razigra Šenekar. Daj mu meter prostora in dobiš trojko, zaostani za njim še nekoliko več in vrgel bo izza bloka.

Spodnja linija odlično skače in dobiva akcije iz drugega napada.

Rezultat se je čez celotno srečanje gibal v korist Lenarta, Kidričani smo imeli svoje trenutke, da smo prišli na razliko dveh ali treh košev, pa je bilo to vse kar smo zmogli.

Še vedno pod vtisom poraza za PARKL, zdaj pa že za res s pravim….Parkl pozdravom,

Sevšek G

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja