Kidričani prekinili negativen niz

21. 2. 2020 ob 20:45

@ŠD Kidričevo

Ekipa1234T
Rams1711121555
ŠD Kidričevo2221252088

Statistika

Poročilo

KIDRIČANI PREKINILI NEGATIVEN NIZ

V petek, 21.2.2020, je v kidričevski dvorani potekala tekma lige Park med ekipama ŠDK in Rams.

Prva četrtina spada v rubriko Saj ni res, pa je! Košarkarji Kidričevega so za razliko od prejšnjih tekem to tekmo začeli precej dobro. Ekipo sta v vodstvu držala predvsem Mesarič in Lješnjak, ki sta skupaj dosegla 18 točk. Ramsi so ob ekipni in potrpežljivi igri uspeli držati korak z domačini, uspešna sta bila Mihalič in Kneževič.

Rezultat po prvi četrtini → 22:18.

V drugi četrtini pa je ekipa ŠDK prestavila BMW v šesto. Dobra igra v obrambi jim je omogočila lažje delo v napadu, kjer je dobro predstavo nadaljeval Lješnjak, priključil se mu je še Holc. Ramsom pa v tej četrtini meti enostavno niso padli skozi obroč, nezbranost v obrambi pa je botrovala k višjem vodstvu domačih. Druga četrtina, in s tem prvi polčas, je pripadla Kidričanom.

Rezultat po 2. četrtini →  43:28.

Maloštevilnost gostujoče ekipe je z vedno hitrejšim tempom igre »Šumarjev« prispevala k višji razliki med ekipama. Pri Ramsih še je najbolj pretil Spešič, vendar to ob nič kaj boljši obrambi ni dalo želena učinka za Mariborčane. ŠDK-jevci so nadaljevali z suvereno predstavo na obeh koncih igrišča, ki jim je na krilih razigranega Beka omogočila udobno prednost 20 točk.

Rezultat po 3. četrtini → 68:40.

Velika razlika je prinesla mirno igro do konca tekme. Domači košarkarji so si ob sproščeni igri točke zadnje četrtine enakomerno porazdelili, Mariborčani pa so se ob dobri predstavi Ravnikarja in Pinterja bolje kosali z domačini, kar je prineslo dokaj enakovredno zadnjo četrtino.

Končni rezultat → 88:55.

Andraž Potočnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja