Mučen sobotni večer domačinov na parketu se je zaključil vsaj s fajnim zaključkom v Cantanteju

21. 12. 2019 ob 18:00

@MB Vikingi

Ekipa1234T
MB Vikingi1718181669
KK Adecco33232632114

Statistika

Poročilo

Mučen sobotni večer domačinov na parketu se je zaključil vsaj s fajnim zaključkom v Cantanteju

 V poznem sobotnem popoldnevu sta se na Drugi gimnaziji Maribor pomerili domača ekipa MB Vikingi in tokrat gostujoča ekipa KK Adecco. Pri domačih so zaradi različnih vzrokov na parketu manjkali kapetan Mičo, Aco, Matic in pomočnik trenerja Kava, pri gostih pa kapetan Stojković in Voglar.

Domači smo tekmo po polaganju in zadeti trojki Aljaža začeli obetavno, vendar pa je bilo vodstvo na začetku tekme pri rezultatu 5:4 žal naše zadnje na tej tekmi, saj je šlo potem vse še samo strmo navzdol. Sledili so naši zgrešeni zicerji in hitre polkontre in kontre gostov, ki so najprej predvsem preko razpoloženega Ritlopa pridno polnili naš koš ter povečevali razliko, ko so se pa še hitro razigrali ostali pa je to pomenilo absolutno preveč prejetih točk, tako da je bil rezultat na semaforju po uvodni četrtini 17:33. V nadaljevanju srečanja je razlika le še počasi rasla, kljub našim poskusom spreminjanja obrambe, ki pa je bila žal na tej tekmi zelo porozna in je spominjala bolj na kakšne švicarske mlečne dobrote. To je rezultiralo v veliki končni razliki in velikem številu prejetih točk na naši strani, kar samo potrjuje dejstvo, da je bila naša obramba žal pod vsako kritiko. Kot, da vse to že ni bilo dovolj za ta apatičen večer z naše strani si je tekom drugega polčasa naš GM Brodnjak v situaciji brez kontakta poškodoval koleno na sredini igrišča. Želimo mu čim prejšnje okrevanje in čim hitrejši povratek na košarkarska igrišča po tej zelo neugodni poškodbi.

Po tekmi smo v Cantanteju preko ceste ob dobrih osvežilnih napitkih in hrani še nekaj časa razglabljali o raznoraznih zadevah. Potem smo siti in primerno hidrirani nadaljevali pot nekateri na druge lokacije v Mariboru, drugi pa domov.

Vikingi želimo vsem vesele in lepe prihajajoče praznike ter vsega, predvsem pa zdravja polno prihajajoče koledarsko leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja