En korak naprej, dva nazaj in dve ekipi z enakim rojstnim dnevom!

23. 11. 2019 ob 17:00

@KK Adecco

Ekipa1234T
KK Adecco2318142378
ICOS1612141052

Statistika

Poročilo

En korak naprej, dva nazaj in dve ekipi z enakim rojstnim dnevom!Adecco - ICOS

Druga! Sobota pozno popoldne.

Derbi. Derbi posebne vrste. Ekipi iz enakih korenin, ekipi bivših soigralcev in ekipi našpičenih besednih dvobojev, skupne zgodovine in dobrega športnega ega. Še prej pa tale izjava. To je naše drugo poročilo medtem, ko še nekateri niso poslali poročil s prvega kroga. Gladko izjavljam, da bomo od sedaj naprej Adeccovci pošiljali poročila takrat, ko bodo vsa objavljena v tekočem kolu. In to kot zadnji! Če delamo korake nazaj, jih pač delamo skupaj. Tako se prispeva k razvoju lige namreč,..očitno. To je to.

Dobrodošli na drugi domači tekmi ekipe KK Adecco v tej sezoni. Sam sem zavzel tokrat pozicijo ob avdio napravah na drugi in v štartu ugotovil, da bo to še najtežji del večera zame. Iztrošene in izrabljene audio zadeve na drugi, kjer vklopi, potenciometri in ostalo kličejo pa zamenjavi. Pogled na ogrevanje, resne obraze in zadovoljstvo, da je na terenu kakor je. Naj zmaga boljši in to je to.

Začeli so domači Adeccovci ponovno močno. Hitro so dajali ton igri z visokima Benijem in Juretom, a odgovor ekipe Icos je bil hitre. Izkušena ekipa so in ni variante, da bi to šlo kar tako. Vsak, ko bo to letos v ligi pomislil, dam roko v ogenj, da se bo opekel. Če takole pogledam tekmo v celoti kar na začetku poročila, lahko napišem, da je prednost, ki je nastala na začetku, ostajal skozi tekmo do 4/4. Bilo je veliko priložnosti gostov, da pridejo bližje. Zicerji so bili problem in pa bolj razpoložena klop domačih. Tedi Horvat je našel formo in paral mrežico. Kljub prvi odsotnosti Tjaža v tekmah lige Parkl odkar je začel igrati v ligi, je domačim šut od daleč »letel«. Nekaj prekrškov na eni in drugi na določenem robu se je sankcioniralo po trenutni volji sodnikov, igralci pa seveda s svojim mnenjem. Centrska linija gostov aka Petrovič in Kolenič, sta ujela pozni ritem in tekm ase je ustavila na nizkem rezultatu. Dobili smo dobro tekmo.

Tribuna na drugi ponovno polna. Super. Počasi bo treba odpreti še drugo in še posebej veseli to zanimanje za basket v MB.  Drugi polčas je potekal v nadzorovanju rezultat domačih. Nekje enaka razlika, še naprej zapravljene priložnosti gostov in nič kaj mnogo tenzij. V zadnji četrtini je prišlo do večje razlike. Tempo in klop Adeccovcev je zagotovo opravila svoje in na koncu rezultat, kot je bil. Kaj še omeniti skozi tekmo? Icosi bodo strašno velik kontender za F4, v kolikor bodo igrali kompletni in brez nervoze. Če se jim pridruži še Žan Vrečko, bo to odlična ekipa. Morda pa to premiero vidimo že v sredo na drugi v late night terminu z Ramsi. Vse ostalo smo napisali, morda bolj skopo zanalašč, o čemer sem pisal v uvodu.

Končalo se je kot se končati mora. V Cantanteju. Special gost Aco Trica je podal globji pogled v letošnje stave. Marsikomu še vedno nič jasno 😊. Tu so še bili Juve, pa Napoli, pa letance ..skratka vse to. Po običaju.

Adeccovci gostujejo v Staršah v petek in to še posebej motivirani. Lanski finalist je izziv in spoštovanja vreden nasprotnik.

To je to. Pozdrav iz druge.

Battisti

FOTOGALERIJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja