Ko se ti ne da...

29. 11. 2019 ob 18:30

@KK Dornava

Ekipa1234T
KK Dornava611101239
KK Sladki Vrh28202727102

Statistika

Poročilo

Ko se ti ne da…

KK Dornava – KK Sladki Vrh
Športna mini dvorana Dornava
19.11.2019
Zapisnikar: Ciglar S.
Časomerilec: Večni Šega

Prva četrtina  6 : 28,

Komu se da kaj na dolo pisati, ko ti že jasno da vedeti, kam pes taco moli. Verjetno prenasičenost že vsega. Težave, ki se ponavljajo v eno. Treningov nič, vsi bi samo na tekme hodili in potem bi dobro igrali. Možno v teoriji, praksa je težko izvedljiva, če za to nimaš starih mačkov. No, nekaj nas je starih pri nas ampak to je to 😀 . Gibanje je statično, obramba je kot švicarski sir brez sira. Če keremu padne skozi obroč, je to to. Trenutek navdiha. Tisto…ti meni, jaz bom tebi…amm…kaj je že to?

Pri nas se je poznalo, da smo imeli na “centru” samo mariborskega Lükarja, ki pa se je težko boril z močnejšim in višjim Lazarjem. Vem, da ima pri nas Blažič najmočnejšo voljo ampak včasih je težko, ko si sam. Verjetno smo v celi tekmi dobili…ne vem če skokov za obe roki… Če smo manjši bi morali to nadoknaditi z drugačno igro in ne s tem, da skačemo z višjimi pod košem. Kako? Je jasno obrazloženo ampak v praksi je to bilo samo enkrat v celi tekmi. Pa še to od tistega, ko bi najmanj pričakovali. Je tak Bender? 😀

V prvi četrtini so bili strelci pri gostih samo trije. Ampak, priimki bodo kar hitro dali vedeti iz katerih pozicij.

  • Lazar 10t
  • Cehnar 9t
  • Vidovič 9t

V drugi četrtini so se pri gostih vpisali vsi v strelce razen (rahlo presenetljivo) Vidoviča. Tekma je bil odločena že prvo četrtino. Strelci so razvidni v statistiki. Gostje so vsi dosegli točke (pohvalno!)

Pri nas je potrebno pohvaliti Doberšeka za prve točke ter večno dobrega a brezvoljnega Čoha. Me zanima, kaj bi delal, če bi bil dobre volje in bi bolj užival. Nasmešček je še vedno pristen a malcek s grenki priokusom. #SajBo =)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja