Nagovor iz Kidričevega

22. 3. 2019 ob 20:45

@ŠD Kidričevo

Ekipa1234T
ŠD Kidričevo1222171970
KK Adecco29313012102

Statistika

Poročilo

Zdravo, lep pozdrav iz Kidričevega. Najprej bi rad pozdravil našega največjega navijača, Nikola mislim, da mu je ime, od Alpija kolega. Pozdravil bi Roberta Kukovico v Ljubljano, ki so časi, ko še je liga goodyear bla na Kanalu A in pa seveda Charlesa Yenkisa v Himki, bivšega igralca Zvezde, ki tudi baje čita poročila ŠDK-ja. Seveda pozdravljam tudi vse, ki vam moja poročila niso najbolj všeč, pa vseeno komaj čakate, da prečitate, ker zanima pa vas jeb*mti. Lep pozdrav tudi vsem tistim, ki se čutite nespoštovati in s tem dodatno napaljeni – vsi imate prav in vabljeni, da se mi pridružite pri prebiranju novega poročila – Tokrat bo več o sami tekmi, manj bo žaljenja in grdih ter neprimernih izrazov, razen o sodnikih, pa na koncu poročila bolj, ko mlajši od 18 let že nehajo brat. Nekaj bo tudi o pripetljajih v ligi PKL, tak da tudi vi vabljeni, da čitate. Saj veste, to je najbolj brano poročilo košarkarskih tekem v Sloveniji. Parkl stran so tak naredli moderatorji, da število ogledov poročila pokaže samo tistemu, ki ga je sam napisal in zadnje od ŠDK-ja jih je imelo 27.338 od tega več kot 1.800 iz tujine. To je 4.000 več kot poročilo zadnje tekme Primoža Brezca, za njim pa sta se zvrstili še zmaga naše reprezentance nad Ukrajino po podaljšku in pa minula tekma za izpad med Krko in Olimpijo. Samo, da omenim Grego in Damir v podcastu zaenkrat zmoreta samo do 3.200 ogledov – torej sta mi dejansko nekonkurenčna. Upam, da jih tudi to napali, da bosta še bolj grizla. Saj naši že niso več hotli, da jaz pišem pa sem jih prepričal, na tote fore – prinesel mrzle pire na naslednji trening, no al pa tekmo če ne bo treninga, pa z drugega računalnika glasujem za ŠDK-jevce v glasovanju za naj face lige. No, da še vas opomnim, da poročilo ne bo najbolj kratko, zato samo »preskrolajte« ali pa si vzamite dopust – za pol ure med malco ne bo dovolj časa, do vam že vnaprej povem. Da bo vse skupaj bolj pregledno (pa tudi, da že naprej lahko spustiš, če te kaj ne zanima) bom kar na začetku dodal kazalo:

UVOD …………………………………………………………………………………….. 1-3

NAGOVOR PRED TEKMO …………………………………………………………. 3-8

VEDLINA NI V POSTAVI …………………………………………………………. 8-38

ŠUMA GORI …………………………………………………………………………… -38

POKLIC SODNIKA IN VSE NJEGOVE NEVARNOSTI …………………….. 38-41

TIME OUT IN PANIKA PRI GOSTIH …………………………………………… 41-43

PLANICA IN ZAKLJUČEK SEZONE V SKOKIH ………………………………… 43-58

SE DAVID COULTHARD VRAČA V MCLAREN …………………………….. 58-68

NOVE OKREPITVE IZ LIGE PARKL PRI ADECCU …………………………. 68-72

POPUŠILI SMO, NISMO PA ……………………………………………………. 72-88

TURK IMA ROJSTNI DAN ………………………………………………………. 88-99

LIGA PARKL V PRIHODNOSTI ………………………………………………… 99-100

890€ KAZNI – REKORD REKREATIVNIH LIG ………………………….. 100-106

OD SREČE DO ŽALOSTI V ENEM TEDNU ………………………………. 106-112

LAHKO PREVC VLEČE ČEZ 250? …………………………………………… 112-133

VLEČE TUDI KDO V LIGI PARKL? ……………………………………………. 133-150

JOKIČ ALI DONČIČ? ……………………………………………………………. 150-161

3.000 SLOVENCEV IN KDOR NE SKAČE NI SLOVENC V MIAMIJU … 161-178

ALI LAHKO ŠDK SREDI MARIBORA ZMAGA ADECCO ZA 33? ……….. 178-180

NAGOVOR PISATELJA ………………………………………………………………….. 180

No pa začnimo, kaj reči za začetek, saj ni kaj. Adecco nas je razbil, ko stare kante. Fantje v dresih s priimki so enostavno prišli zakurit šumo, kot so nas z strahovitimi karikaturami opozarjali že pred tekmo. Ura je 20:15. Dečki so čakali budni in spočiti, samo Olija so kot po navadi mogli še zbuditi … kot pravi znana pesem skupine MI2. Dvanajsterica, ki si je to najbolj zaslužla z odnosom je dobila drese, ostali pa so čakali na klopi v trenirkah, kot se za našo ligo seveda spodobi. Prva petka tradicionalna – Stojkovič, Tjaž, Ferme, Ritlop in Bruči. Kljub izkušnjam pa v povprečju 10+ let mlajša od naše izkušene. Podobno tradicionalna je bila prva akcija na Bručija. Seveda smo vedeli, da bomo v agresivni in hitri igri gostov morali izkoriščati vse situacije kjer jih bomo izigrali z ekipno ali individualno igro. Do 11:5 in prve minute odmora še je nekako šlo, čeprav nismo dali to kar bi morali. Gostje pa so ponavadi po tretjem skoku v napadu žogo nekako spravili v koš. Potem pa, če nadaljujem omenjeno pesem – ko bi reko 1, 2, 3 smo bli že na pečici … Ubijalska igra Adecca in moram priznat nisem mogel prav pogledat na semafor – konec četrtine. Rezultat pa 12:29. Ravno kontra obeh tekem v ligi, kjer je bilo stanje po 10 minutah ravno obratno. Pokalo je iz vseh strani in koš je lahko dosegel vsak, ki je pokazal željo. Obramba ŠDK-ja je hitro padla. Srečen je bil tudi Franca. Holc je dal spet z lahkoto enih 15 do polčasa. Če še pa to ne bi, pa bi lahko sicer kar težka klop Adecca, bila mirna in zadovoljna do konca tekme. Ampak temu ni bilo tako. Po nekaj menjavah na obeh straneh je prednost samo rasla, predvsem po zaslugi lahkih konter 1:0. 50 točk so dosegli že krepko v drugi četrtini in ni še bilo konec. Trener Živanovič je zahteval še bolj agresivno igro, ker če smo se pa zmenli, da jih bomo razbili pa jih bomo razbili, potem pa naj oni piše kaj hoče. Prišli so že do 60 točk do polčasa, mi še pa nismo bli na 30 se mi zdi. Kar lepo polne tribune v ledeni dvorani Kidričevo, so bile srednje navdušene. Naši niti ne, ker so pričakovali boljši odpor. Navijači Adecca pa so bili srečni in prav je tako, Nekaj starih, pa nekaj novih, ki so jih prepričali. Prišel je tudi Kosta. Ne vem, če sem kaj pozabil za prvi polčas. Vglavnem pokalo je, zakurli so šumo. Kja takega že ni blo od časa Maccabija, ko je razbijal po final4 evrolige. Vrhunsko vodenje tudi s klopi, kot se za našo ligo spodobi.

No potem pa polčas. Mi pridemo na klop, malce smo jezni in razočarani, pa pove Lešnik vic. Se peljejo Jagri z jage, pa nihče seveja trezn. Pa policaji, kaj pa druga. Jih vstavijo, pa v tistem dajo jagri pesa za volan drugi pa nazaj. Pa reče policaj, ne bote mi zaj rekli, da je pes avto vozo. Pa reče Jager z zadne vrste: Vozo ni, pihal pa bo! Al pa oni je tuji dober, ne vem če ste ga čuli. Pride Franca sredi nedelje v cerkev, pa gre tak pred oltar. Pa se začne pogovarjat z Bogom. Pa reče Bog, evo Franca, ker si res človek na mesto, pa cel čas zraven. Res tam, ki te rabimo tam si, fant od fare – uresničim ti eno željo.

Pa reče Franca: Daj naredi, da gremo res vsi enkrat, cela ekipa, kot smo na tekmi, skup na eno pijačo, da nazdravimo kot pravi tim.

Bog: Hjuuj Franca, ki si me zaj najšo. Sašo je s Ptuja, v drugo stran, zaj so prišli rdeči na prestol v najstarejšem mestu, ki te ma on cajt. Stojkovič, Dover in Ritlop majo za reprezentanco 3×3, če jih ne bo bojo izpadli. Štamfer še mete preko celega igrišča vadi, bi itak zamudi. Oli je dedek, to je dela, ko da maš dva s.p.-ja. Stari, samo tega ti pa neja morm zrihtat. Povej nekaj lažjega …

Franca: Pa ja, saj te razumem, tak je danes, vsi nekam hitijo. Daj te pa naredi da bi dve ekipi Adecca igrale v prvi ligi, to bi blo pa noro ha. Dvojne drese rihtat za isto ligo.

Bog: Stari, zaj si me pa dobo. To pa jaz težko kaj vplivam veš. To ma Stanislav čez, točno določena pravila kaj pa kako. Ne morš to kar tak v tuje zelje. Potem ne vem, če bi fantje želeli, ker se jim ne gre tolko za rezultate, ampak bolj, da špilajo. Po drugi strani pa Batistiji reči, naj on zrihta. Maš prau, prek Ptujske Gore bodo pa težko šli.

Franca: Ma daj, kaka Gora, pojedli jih bomo. Veš kaj, zdaj sem se spomno. Pri nas je že malo panike, saj veš. Tebi povem, že dve leti nismo nič osvojili. Najprej, se se spomniš v Kidričevem, ko so na Vikingi nabili. 6,7 jih je prišlo pa so nas pojedli, ko je cela dvorana bla proti nam. Lani, pa tak si sam bil tam. Ko nam ga je Brankec pred nosom odneso. Saj smo se nekaj okrepili, samo ne vem če bo dovolj. Še poznaš vsaj koga, ki bi hoto k nam prit?

Bog: Franca, nisem ti jaz Brankec, da ti pokal prinesem. Bote še počakali kako leto, saj pa igramo, da se družimo, ne tolko zaradi rezultatov …

Franca: Pa ja saj te razumem, čeprav se spomnim leta 1977, ko je mel Maribor dve ekipi v takrat drugi jugoslovanski ligi. Daj te pa naredi, da bo Stojkovič MVP lige ..

Bog: Kdaj si reko, da bi vsi skup šli na pijačo?

Ja kaj bi še rad omeno med polčasom. Stara problematika lige Parkl – sodniki. Ne, da so slabi. To kaj so, so zelo dobri za ta nivo. Ampak kaj če so 3, mogoče 4. In zgodilo se je na polfinalu, da spet nobenega. Pa kličemo Topolinjaka, ne more ker je delegat. Oberlajt ne more, Juharta že nekaj časa ni, kot Klemna Bedrača, tak da nismo vedli več kaj bi. Koga boš dobo zdaj v petek zvečer. Robi še ma neke kontakte, pa noče poklicat. Potem pa kot naročeno, dva, ki sta ostala še od fuzbala od prej v oranžnih markirkah, pa še piščalke okoli vrata. Idealka da laufata gor pa dol, ko afriška noja z glavo v zemlji. Pa jih vzamemo in opravita svoje delo odlično, nad pričakovanji. Lahko bi kak faul več piskala za Adecco, ampak ok, ker smo bli tolko slabši nam gresta na roko, da ni bil ravno ekstra grozen rezultat. No pa končno nisem šinfal sodnikov, kot pravi etični kodeks, predvsem zato, da jim ne bi uničevali njihovih karier, ki so v gradnjah, predvsem pri mlajših. Nočem bit negativen in zelo si želim dobre mlade, nadebudne sodnike kot nekoč, ampak tem mladim, ki pridejo s piščalko na tekmo v naši ligi, se obeta boljša kariera v Ljubezen po domače, kot pa pri sodnikih. Tako, da jim želim, da se držijo čimdlje od igrišč.

No, potem pa gremo v drugi polčas. Kot pravi ŠDK hočemo odigrat do konca. Čeprav Turka fejst boli, pa še bolan, Holc 5 faulov, Bek ne dobi prave žoge, Alpi ni pri šutu, igra sicer dobro, samo da bi tistih par še not šlo. Potem prideta sveža Bujagič in Lešnjak ter odigrata dobro. Tudi Lešnik Slovenac se drži. Adecco melje naprej, pridejo mislim, da do 90 točk že v tretji četrtini in zgleda, da bi lahko šli do 180 če bi hotli. Dream Team Ameriški pravi v najboljših časih ni deval tolko pik, res pa je da niso bli tak napaljeni. Bruči igra, ko Borusis na telo, šut in zicer. Vse gre. Dobrin, kot Spanulis v najboljših časih. Ritlop spominja na Antentokumpa. Štamfer mirno kot Džoni Novak v zlati generaciji. Ferme koristen v slogu hobotnice, če bi vodli vso statistiko bi verjetno imel indeks 30+. Torej vsekakor ekipa, ki bi lahko igrala na nivoju prve slovenske lige, če bi hotela. Krambergera smo taktično s cono omejili na koncu, drugače bi še on dal čez 10 lahko. Vglavnem, da nem zašel tretja četrtina teče, mi si na klopi govorimo: Kaj češ tudi Real istočasno gubi proti Baskoniji. Kak smo bli teden dni nazaj na istem terenu veseli in ponosni nad zmago proti Vikingom, tak smo bli ta večer razočarani ponižani nad ekspresnim vlakom iz Maribora. Potem pa se zgodi neljuba situacija. Mi igramo, igramo in naenkrat se nenadno, rekel bi skozi noč približamo iz -38 na -36 in zgodi se. Domača klop panično odreagira. Robi in Tona še pišeta obe točki na semafor, ko ju gostje skoraj odnesejo in v en glas vzklikajo: »Time out, time out, ejjjjjjjjj time out …«. In potem time out. Seveda ko gre za tako pomembne tekme je takojšen odziv nujen. Ne gre pozabit tudi to, da so danes trenerski stolčki zelo majavi in je potrebno paziti na vsako odločitev. Na srečo s trenerjem že tretjo sezono nimamo problemov mi, ker ga ni.

Potem gre vseeno tekma dalje. Zadnja četrtina dokaj nezanimiva verjetno za gledalce. Kdo še hoče, odigra pri nas in se pošteno borimo do konca, nenazadnje gre za razliko. Pride tudi Bojan in nam pomaga na prenosu, čeprav ne pride do prave pozicije za met. Pri gostih igrajo vsi, ki so v postavi. Batistija ni, čeprav če tak gledaš, bi pa bla pika na i. Na to poročilo, ki sem ga napisal in na nespoštovanje. Tam nas razbijajo, ko kante za 40, blizu stotke so. Itak vemo, kdo časti gajbo za stotko. Da bi prišo takrat Damir not, v dresu. Nek faul za dva prosta bi že dobo, če ne druga bi ga Marinkovič piskal z zemlje. Pa si predstavljate, da nas vodijo 99:53, pa prvega zgreši, drugega pa da za stotko, pa se zadere to mi delaj, pa laufa nazaj, pa čuješ, ko mu drugi devajo petke: »Tu mate šuuuumarriiii«. Jaz bi jokal. Pa se more bit nekaj tega v naši ligi al mislite da ne? Saj to ni nespoštovanje, samo malo tistega športnega naboja tekme, al mislite da ne? Kakorkoli mislite, mate prav. No tega ni blo, da ne bo zdaj kdo razlagal po Mariboru, čuj kaj pa Batisti …. To sem si jaz zmislo, da bi lahko blo, pa ni blo. Vglavnem zdaj že vsi vete, razbili so nas ko kante. Meni je punca rekla po tekmi: Ej samo razbili so vas pa ko kante ha?

Mi smo bli do garderobe že veseli, pa že neki heci, gor dol. Bli smo razočarani, ker smo mislili, da smo več vredni, ampak nimaš kaj. Takega veselja, kot proti Vikingom ni blo, ko smo pire polivali po garderobi, pa dobro vete, da v Kidričevem v novi dvorani to ne smeš.

Potem se spreta Lešnik in Bek. Lešnik govori bedarije, pa provocira. Pa reče Bek, kaj te ti govoriš, bodi rajši tiho, pojma nimaš. Pa Duh stopi vmes, umirita se, kaj te je. Pa že Samo pire dava, ker ma kao rojstni dan. Tolko pirov, še nisem vido v garderobi, v vrsti so stali pa čakali. Pa reče Bujagič – da bi še kdo drugi tak v vrsti čakal. Kačarevič je bil dobro razpoložen, prišo je z Nemčije. Zašteko se je z Lešnjakom, v Atili sta potem pričala. Pa Zvezda bo, ne bo, Partizan bo. V igri je hoto neka give an go vtekanja, pa nas je čist zmedo. Saj verjetno smo zaradi tega potem zgubli, ker je vse šlo dol. Holc ni bil tolko kriv, mogoče edino bi lahko mel čevlje gor tudi drugo polovico tekme. Še ta kaj nam luči vgasne v dvorani, nas je nadrla, da nismo prijavli tekme. To ne morš verjet. Ta petek ni bil naš dan, pa še Adecco je bil napaljen. Če Adecco napališ, lahko zmagajo nižje ekipe v NBA, pa tiste ki hočejo izgubit, da bi nabor dobli drugo leto potem boljši.

Ok, zdaj da dam glede tega roko na srce. Ni zdaj Adecco v prvem planu, je pa res, da ste edina ekipa v ligi, ki boste čisto vsi prebrali poročilo. Pa bom še par povedi napiso, ker v živo ne upam povedat, sploh, če sem sam. Dosti bivšim pa tudi sedanjim ludekom ste antipatični, jim marsikaj ni všeč. Dosti jih reče, da uničujete ligo. Povem vam po resnici, meni ste face, redkokoga tak fejst NE motite kot mene. Pa ne zdaj, da bi se dobrega delo, pa nekaj nazaj jemo, al pa celo opravičeval, to ne vem, če bote dočakali. No dobro, če drugo leto rabite kakega šuterja al back up trojko se priporočam. Marsikdaj sredi avgusta na morju se spomnim, piz*a PARKL pokala pa še nimam. Pa dresa s svojim priimkom še enkrat v življenju nisem noso, te veš ki sem. Vglavnem kaj hočem povedat, rad pohvalim, pa na vsakem najdem tudi kako stvar, ki ni najbolj kul. Tak kot sem reko tričetrt ekipe al pa celo več kapo dol, ste face, kaj vam te manjka. Poglej Franca recimo, človek ma facebook, pa sploh vedo nisem. Ampak eno stvar pa vam povem. Ne poznam zdaj situacije vsakega posameznika, pa nikoga ne obsojam po krivici, pa ne mislim osebno. Da najprej tote stvari povem. Pa če bo kaj narobe se posvetujte z zdravnikom al pa farmacevtom. No, da se še tu ustavim. Stoposto, ste že kdaj slišali toto reklamo. Jaz sem si zadnjič mislo, kak te to zgleda stari moj. Vzemeš Nalgesin, namesto, da te glava neha bolet, dobiš drisko. Sereš, ko cepec tam na wc-ji in ne veš več kaj bi. Pa ješ slive, pa vse kaj babice priporočajo. Pa se spomniš, da so na reklami rekli, da se lahko posvetuješ z zdravnikom in farmacevtom. Kaj to pomeni, da vzameš telefon, natipkaš v imenik farmacevt, se ti on javi, ti pa: »Zdravo farmacevt, Zvonko tukaj. Zadnjič sem slišo, da se lahko s tabo posvetujem. Veš, drisko sem dobo.« Oni človek, po 21 letih šole, pa faksov pa magisterijov pa vsega kurc* more to poslušat, kaj te reče? »Če še maš v ustah vun pluni«. To ne morš verjet, mislim, da prevečkrat prihaja do odvrednotenja poklicov. Če pogledaš tuji Formulo 1, saj ni več to kaj je včasih blo.

Vglavnem, da se vrnem nazaj na to kaj sem mislo. Saj vete, pa ne pojemljite od vseh drugih ekip igralce, me razumeš. Pripeplji okrepitve, pa Kadiča, pa Goljoviča pa to, da lahko rečeš lej proti komu sem igral, par let nazaj sem glejo kak je Ulkerju devo 30+. Ne pa, da pripelješ vsakega drugega iz lige. V pravih ligah včasih je veljajo, da prestopov med ekipami v isti ligi ni. Al nardiš kaj s svojo ekipo al pa greš na višji/nižji nivo. Pa spet ne apeliram tolko na Adecco, bolj na druge ekipe in igralce. Pa mejte tolko v sebi, da vas vsaka življenska situacija ne pripelje do tega, da rečete – aja veš zaj pa jaz grem, vreji smo bli samo ne vem z vami igral. Pa se ne, da ne smete it, idite samo mejte nekaj v sebi to govorim. Saj vete Barichello Rubens nikoli nebo za Mclaren vozo, pa Mika Hakkinen hladnokrvni Finec, tudi ne bo v Ferrarija šo za 50€ prevoznih pa nahrbtnik. To vam govorim, pa se vsi spoštujejo med sabo. Samo pač, vedno hočeš s svojim osvojit konstruktorski naslov, pa če gre eno leto slabše, drugo boljše nima veze. Isto zadnjič berem slučajno res, poleg svojega poročila, še tisto iz uredništva, pa vidim – Mca izpade, ampak nič zato, verjetno bo par fantov šlo v Ruše … KAAAAJJJJJ?

Kake Ruše za vraga, če si pravi, greš v drugo ligo poharaš, se vrneš pa jih razbiješ vse po vrsti, me razumeš. Se mi zdi, da danes manjka malo tega patriotizma zdravega na vseh nivojih, ne samo pri Udrihu pa Vujačiču. Vglavnem nič slabega, samo vete zakaj je bil Kobe Kobe ne? Ne samo, zaradi šutov, pa telesa, pa zabijanj, pa naslovov, tudi zaradi tega ker je bil v Lakersih v dobrem in slabem, ni šou v Golden State takoj, ko je začela malo voda v grlo tečt. Če bo tak šlo naprej vam predlagam poleg vseh glupih nagrad ob koncu lige na final4, podelitev tudi nagrado Sergeja Rutenke. Se ga spomnite, se je bil neugoden, samo kaj ko je bil bolj lahki, ko pesek v Sahari. Ne Pesek iz Starš, on je legenda. Zdaj je niko i ništa. O tem vam govorim. To je tudi dobro, ker še bomo lahko par let igrali toto našo ligo, drugače bodo ostale tri ekipe pa gotovo. Ne rabijo bit zdaj vse ekipe močne, more pa bit neka štala ne, da se vsaj neke komentira, če ne druga. Recimo pri nas v Kidričevem – mi bomo špilali toti basket še drugo leto naprej, če me razumeš pa bomo spet fajtali. Kakoli smo.

Vglavnem potem pa smo šli v Atilo. Dve pici, dva pomfrija tradicionalno. Povabli smo Adekovce, tokrat niti enga ni blo. Saj baje je mel Štamfer rojstni dan pa so bli zasebno, ampak saj veš, če te nekdo tak povabi, prideš na rundo. Ampak potem pa spet. Trije gredo na rojstni dan, Uršej nima prevoza, pa ga noče nihče sabo vzet, kao Ferme reče, jaz bi te, samo, če mam enga več v avtu mi 0,2 več žere. Veš pa zmagajo, pa en gre hitro, drugi počasi. Ni tiste prave kemije. Ko smo ravno pri tem, ne vem če vete, da povprečni štajerc spije 332L alkohola letno, prehodi pa približno 500km. Kaj to pomeni, da žere slabih 8L/100km? Vglavnem nikoga ni blo. Pridejo pa Alpi, Samo, Mesko, Lješnjak, Kača je prišo, Holc, Robi, merilec časa Vidovič, Bek, pa jaz sem bil. To pa je to se mi zdi, al sem koga pozabo? Bojan pa Duh sta se izgubila v noč, kot se spodobi. Spomnita se nič. Potem pa debate. Zakaj nič ne omenjam Beka v poročilih, kdaj je tekma Dončič-Dragič pa če bomo gledli, če ma Budučnost možnosti za naslov, kdo si je zmislo najboljši sistem v drugi ligi, aja zdaj sem se še spomno. Torej, če kdo ve al pa pozna koga, če bi kje vzeli kakega učitelja geografije – diplomiran, mlad, izobražen in negovan fant išče službo. Če ma kdo kaj naj kar na piše pod komentarji spodaj.

No, potem pa je sledila še zadnja četrtina kot ponavadi  in zadnji pisk obeh nojev, kot običajno. No pač ni bilo žvižga, pri košarki je sirena. Pri gostih so si vsi zelo lepo porazdelili točke, mislim, da kar 10 igralcev. Se opravičujem, ker sem zapisnik pozabil v Atili, drugače bi še bolj podrobno. Vem pa, da sta bila Bruči in Štamfer najboljša strelca, drugi pa vsi okrog 10. Kaj češ, lepo.

Da ne bom preveč dolgovezo, bi rad samo še to povedo pa sem konec. Res škoda, da ni blo Davida, brata od Miloša Vujinoviča, ko vedno pri volitvah v Mariboru od blizu slika. Da bi prišo, pa malo rantantana naredil bi jih lahko meli. Škoda, da že cel drug deli ni Duha, mislim je, samo igrat ne more. Tak to je to, upam, da Grega čimbolj uživa v Orlandu, pa da bi čimveč Adecovcev šlo na tekmo DAL:MIA. Če tak glejaš 33 pik ni tolko, v vsaki četrtini 8 pa še četrt, to so pa dobre dve trici s faulom. Samo najprej more vsaj en sodnik prit, da ti piska. Bomo vidli, vglavnem napeto bo v soboto na drugi. Jaz sem že mel karte kupljene za Nino Badrič, pa zdaj nem šou, te veš da se mi gre. Res pa je, da ne grem na Bebeka tako Lješnjak ko ga ni blo. Saj ne vem al je to bolj po prioritetah al po izvajalcu. Vglavnem se vidimo. Pisal pa letos nem več, drugo sezono še že bom kako, ampak bolj vljudne, saj smo vsi ljudje, pa še za nagrado za Fair play se mi gre. Ferme je letos malo po krivici, pa dobro mogoče zato, ker za tri ekipe navija. Vseeno čestitke od cele naše ekipe, bivšega hišnika Stankota, Majde iz Petrola Slivnice, pa čestitkam se pridružuje tudi Lucija iz Atile. Prav tako pa vse pohvale njegovi punci, saj ne vete kak je to, ko maš doma takega – mora potem doma vse vun zlit, če ni na tekmi. Tak, da lepo bodite, brez zamere, pa Nobena sliva ni tak vroča, da še je ne bi mogo malo pogret.

Lp, Uroš Drevenšek

Kidričevo - Adecco

Aja še to, nimam cajta, da bi vse preleto, tak da se že vnaprej opravičujem za kakšno pravovisno napako, saj me razumete kolko tolko. Drugače pa za drugo leto, če rabite v uredništvo koga, da bi zraven poročil še vse skupaj povzel po vsakem krogu na kratko brez dolgovezenja, se tudi javim. Pa, če se zmenimo, da s tem kar vnaprej tehnične in disciplinske odplačam – lej nekaj pa je. Sem se pripravljen tudi malo prilagodit – brez žalitev, pa neokusnih izrazov, spoštovanje bi dvigno na višji nivo, pa res marsikaj se da. Ampak osnove bi pa obdržal – min. en vic na poročilo, pa več kot 2000 besed.

Zdaj pa morm it, res tudi na drugem polfinalu želim Staršam in Rušam dobro in fer borbo. Vidim, da so Starše kar presenetle na prvi. Majo zajemno razliko. So se spet skupaj zbrali po par slabih mesecih. Se prav tak. Ampak moraš vedet, da v Rušah na vročem terenu še nič ni odločeno in če bi bla dobra kvota bi probal tudi s presenečenjem. Upam, da bota Ajhmajer pa Krebs mirna v dujelih, da nebo še kakšnih tehničnih brezveznih, če pa bo pa kaj češ, roko si dajta po tekmi pa greš naprej. Saj nišče ni nikoga namerno. Samo kaj je pa te on sodnik iz Čirota delo, kaj je že – Senekovič. Baje je disciplinsko dobo, tak piše. Upam, da ni nič resnega. Pa kaj češ, bo že disciplinska komisija rešla. Ampak pri takih ljudeh, ko v toti ligi sodijo, saj ne vem če sem že povedo, ni niti čudno. Jaz se spomnim, da sem dobo 5 faul enkrat, pa sem se na tribuno vsel, pa je zapiskal, pa je reko en, da se tekma ne bo nadaljevala dokler se ne vsedem tja na klop nazaj. Počuto sem se, ko Putin v starih časih, dokler me ni tja, kamor me hočejo, sploh nadaljevat nočejo. Ma jebiga se to so štorije. Mogoče pa kakega spijemo več v Miklavžu na zaključku, pa še kako rečemo, da se malo nasmejimo. Me res zanima kdo od sodnikov bo prišo.

Evo to je to, želim srečo tudi vsem štirim na final4 druge lige, da se sfajtajo tak kot treba. Pa da gre v prvo ligo, ne tisti ki najmanj noče, ampak tisti, ki najbolj hoče, pa da se mu gre. Zdaj pa je dovolj, na koncu mam navado, da vedno še nek rek napišem, ne vem če sem že v tem. Vglavnem, kdo drugemu jamo koplje, si nima kaj očitat, če bi sebi si bi lahko. Jaz pravim, najprej morš sebe met rad, da lahko maš druge, veš ke mislim, da sebe ceniš. To ni egoizem, to je normalno. Enkrat živimo zato mormo vedno, ko je sonce izkoristi. Pozdrav tudi v uredništvo, pa Stanislavu. Beltinci so pa kar presenetli v drugem delu sezone. Pa zajebavam se, da nete mislili, da bom nadaljeval, da še vam eno uro vzamem

FOTOGALERIJA (Oliver Kolenič)

Ajde uživajte

1 odziv

  1. Apollo2 pravi:

    Tretje poglavje v kazalu ima kar 30 strani. Sem ga spustil, mi je malo preveč. Je za kaj? :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja