Sladki Oldie Goldie popoldan

16. 3. 2019 ob 17:00

@Adecco Oldstars

Ekipa1234T
Adecco Oldstars2416311788
KK Sladki Vrh96112854

Statistika

Poročilo

»Sladki Oldie Goldie popoldan«Oldstars - Sladki Vrh

V soboto na drugi v prijetni popoldanski tišini vstopamo v garderobe z nasmeškom in zadovoljstvom po skoraj končani 8. sezoni igranja v 2. ligi Parkl. V zgodovini te franšize, smo dosegli do sedaj najboljši rezultat in nam je to izredno kul 😊. V goste Oldičem je prišla ekipa »sladkih«, ki so prav tako kot Oldiči bili v nekem popoldanskem »žoganje mudu« in vse je kazalo na eno fajn partijo basketa. Pri domačih se je na parket po daljši odsotnosti vrnil Aleš Petrovič in to je bila dobra novica. Slaba je bila ta, da je manjkalo nekaj članov ekipe, na katere resno računamo v polfinalu. Kar je, tu je. Gostje oslabljeni a pripravljeni na igro. Pri domačih je trenerjevo odsotnost nadomestil kar GM sam ob podpori legende lige Mikija in njegove tablice.

Pojavil se je tudi Aljošin oče in nas ponovno presenetil s fotoaparatom. Problemi so bili le z uverturo na avdio sceni. Nismo imeli neke izbire dobre glasbe in smo lupali kr nekaj. Naši zvesti zapisničarji so vložili uradni veto na izbor glasbe. No, sodnika sta tudi prišla in evo, met na sredini.

Po dobrih dveh minutah smo videli, v katero smer bo tekla tekma. Gostje so zaključevali predvsem iz razdalje, domači pa v svojem ritmu. Hitro so domači našli tarčo in razlika v kvaliteti obeh ekip na terenu je bila očitna. Gostje so se trudili, a žoga včasih tudi za las ni hotela skozi mrežico. V domači vrsti je Miki pridno beležil statistiko in kakršnekoli pripombe o podaji z vodenjem itd. so bile gladko zavrnjene v kali. Miki ve, kaj dela, gleda in piše. Preskočimo igro v prvem polčasu, ki so ga domači končali z veliko razliko. Igrali so vsi prisotni in že v prvem polčasu se je uspelo vpisati vsem Oldičem. Povratnik Pero se je občasno prelevil v prvega asistenta tekme, Aljoša tu in atam poskrbel, da frizurca lepo stoji in da se vpiše dvoštevilčno pod must 😊. Ata Oli je lepo klikal in oglejte si fotogalerijo na spodnjem linku.

V drugem polčasu je gostom več »padlo« in lepo se je igralo. Zadnjo četrtino so naravnali merek in zadeli več, kot v celotnem prvem polčasu in ta del igre tudi dobili. Tekma je potekala v dobrem vzdušju med ekipama in daleč od kakršnekoli tenzije. Domači so tekmo v miru pripeljali do konca in uspešno končali ta redni del tekmovanja.

V polfinalu oz odločilnih tekmah za uvrstitev v prvo ligo Parkl nas čaka izredno dobra ekipa Ptujske Gore. Priprava na tekmo bo ključnega pomena, še bolj pa obisk v obeh dvoranah. Vabljeni k vzpodbujanju obeh ekip.

V tem izredno mirnem prvem delu popoldneva je treba reči, da so slike Aljošinega očeta vredne ogleda in da se zahvaljujemo vsem za podporo v dosedanjem delu sezone. Hvala gostom za lep košarkarski dan in se vidimo kmalu.

Pozdrav iz druge,

DB

FOTOGALERIJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja