Ko prednost samo raste

15. 2. 2019 ob 19:50

@ŠD Ptujska Gora

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora30252621102
KK Dornava1210121246

Statistika

Poročilo

Sodnika: Kereži, Močnik
Gledalcev: 7

Za nami je zadnja domača tekma rednega dela, upam pa, da ne zadnja v tej sezoni. Tokratni nasprotnik iz Dornave je bil ravno pravšnji, saj smo bili po dveh zaporednih porazih odločeni, da tokrat zmagamo. Gostov je prišlo sedem, med njimi tudi visoki (beri najvišji) predstavnik naše lige :) nas pa je bilo 9 pod vodstvom Aleša Galuna.

Tekma je bila zelo podobna od začetka do konca. Domači smo vseskozi igrali na polno in prednost samo večali dokler ni zmanjkalo časa, semafor 102:46. V prvi četrtini gostje niso našli recepta za našega centra Slediča, v nadaljevanju pa je padalo iz vseh strani, saj smo se vsi vpisali med strelce; kot tudi gostje. Njihova obramba je bila premedla, da bi ustavili naš nalet, čeprav so poskušali tudi s cono, naš napad pa zelo učinkovit, predvsem pod košem, kjer smo pobrali tudi veliko skokov. Pri domačih je bil poleg Slediča (22 točk) zelo učinkovit tudi Skerbiš (21 točk), pri gostih pa samo Vodopivec (25 točk). O tekmi ni kaj več dosti za napisat, ker je minila hitro in v podobnem ritmu, pa tudi sodnika sta bila precej neopazna.

Sedaj smo prosti do 9. marca, ko nas čaka zadnja tekma in revanša za domači poraz proti novincem iz Miklavža, do takrat bo pa treba še kaj potrenirat…, sploh če se bomo uvrstili v razigravanje za prvo ligo. Za konec še zahvala Športnemu društvu Ptujska Gora in predsedniku Bogdanu Vinklerju za popolno podporo v ligi PARKL, ter zapisnikarjem Blažu, Janu, Barbari in predvsem Kaji, ki nam je pomagala na vseh domačih tekmah.

GV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja