Boj svetnikov

7. 12. 2018 ob 18:30

@KK Dornava

Ekipa1234T
KK Dornava61410636
ŠD Ptujska Gora2217192078

Statistika

Poročilo

Kako iz nezanimive tekme izbrskati zanimive fakte?

Da ljudi pritegneš, da si vzamejo minuto in preberejo poročilo? Zelo težko, ker sam rezultat pove marsikaj.
Iskreno sem pričakoval bolj enakovredno tekmo, ker se nam je (po letu ali dveh) končno pridružil naš standarni kapetan na centrski poziciji, g.Vojsk. Bil je Žemlja, Blažič, Čeh…pa nismo bili  slabi na teh pozicijah. Res se, da me je nasral Čoh ampak ajde…5.1.2019 imamo tekmo s Sladkim Vrhom in kasneje #zaključek pri našem sponzorju Gostilni pri Žihri in močno verjamem, da bo dal za kaki špricer ali dva. Nas se da hitro podkupiti, da pozabimo kakšno izrečeno besedo. No, tekma…poškodoval sem nam je Pero veliko prehitro in tako smo še brez njega ostali. Letos nas poškodbe kar pestijo. Ampak hvalabogu imamo v ozadju Omladino, ki držijo ekipo skupaj in lepo odigravajo tekme. Dobro…so 17letniki in se še privajajo. Pa bodo že. Pri 20tih bodo že veterani v naši ekipi 😀 Samo, da ostanejo v naši ekipi in da jih ne bo pokupil tisti, katerega tako zdaj po zobih radi nosite #AllStarEkipa 😀 😀 #ŠalaKakoPak #PrsteVstran!

Vglavnem…

Drugo četrino smo igrali obrambo ok, v ostalih treh pa…bom rekel..uigranosti primerno 😀

Ker je bila sama tekma dolgočasna, lahko iz nje potegnem samo to, da je Mezgovski svetnik nadigral Dornavskega (ki igra v ekipi Ptujska Gora! Da, priznam…tudi jaz ne razumem tega 😀 ) in to je bil najbolj zanimiv duel te tekme. Sorry Rok pač…da se malo pršim.

Drugo veselje je bilo videti tandem Šega / Drevenšek na zapisničarski mizi. Tega bi si želel videti več v naslednjem letu (beri nonstop).

Kasneje smo se družno preselili na pojedino vrhunskih pic do Gostilne pri Žihri in lepo predebatirali o ligi in jo tudi pošinfali v krogu komisarja. Kot se spodobi. Pozitivna kritika 😀

KK Dornava

KK Dornava

#StanTheMan

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja