Spet eni, ko se jim da laufati :D

9. 11. 2018 ob 18:30

@KK Dornava

Ekipa1234T
KK Dornava1714192061
KK Miklavž2818201783

Statistika

Poročilo

9.11.20218
Sodnika: eden klasika, pa en tanov
Obiskovalci: Nismo navajeni igrat pred tolikšnim občinstvo 😀

Kaj napisati o tekmi, kjer  je bilo 22 točk razlike? 😀 Težko, ne? =)

Miklavž nas je nalaufal. Mladi, pa se jim da. Saj ne, da nismo želeli ampak to traja pri nas. Mi nismo ko “Oldiči”, kjer imajo to še samo v imenu (baje 😀 ). Tako to pravijo v Majšperku.

Prvo četrtino je bilo že 20+ točk razlike. Nekak nam je ratalo (ne vem kako), zmanjšati to na znosnih 11 točk ampak se bojim, da smo tu že opehali za celotno tekmo 😀 Naš novi center je končno začutil slast igranja v 2.ligi PARKL in ga z veseljem pozdravljamo v naši sredini. Čeprav zdaj opazi, kaj pomeni biti strejši in se prvo četrtino začneš komaj segrevati. To čem povedati zato, ker v tej četrtini ni dal nobene točke, pa čeprav je bil kar nekaj časa na igrišču (da ga malo motiviram 😀 ).  V tej četrtini sta se pri domačinih izkazala (standardno dobra) Čoh in Vodopipc. Na drugi strani pa je bilo več teh mladincev. Priznam, da še nobenega ne poznam. v prvi četrtini se je na listo vpisalo  kar šest njihovih mladincev.

Drugo četrtino smo te nekak rekli, ajde zdaj obramba, ker smo dobili v prvi četrtini čist preveč točk. Delno nam je ratalo ampak pozabili pa smo se zmeniti, da moramo v v tej četrtini tudi več zadeti. Vidiš, napaka v komunikaciji 😀 (14:18)

Ajde, v tretji četrtini smo te dorekli, da je potrebno več točk dati. Nekak smo se držali tega ampak v obrambi pa nam ni ratalo preprečiti, da nas mladinci ne bi nadigrali. (19:20).

Zadnjo četrtino pa smo nekako dali priložnost našim najmlajšim in (več kot očitno je), da smo jim dali priložnost prepozno. Naša Omladina je nadigrala Miklavžko mladino. (20:17). Očitno nam Omladina želi nekaj povedati? Da smo mi za staro šaro? Upam, da nam še večx v sezoni to dokažejo!

Torej tekma – Miklavž nas nalaufal (+30% točk iz kontra napadov). Tako najbolj enostavno opišem tekmo .

Po tekmi smo šli k našemu sponzorju Gostilna pri Žihri in se lepo najedli. Tudi tu so nas mladinci iz Miklavža prehiteli in so kar hitro odvihrali domov. Očitno imajo to v krvi 😀
Smo pa nastarejši ostali do konca 😀

Rok – malo jih le nauči, da naj uživajo. Je pa res, da lahko samo ob sokecu 😀

Lep pozdrav Iz Dornave!

TheMAN.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja