Tudi oslabljeni smo močni!

7. 12. 2018 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše1729171982
MB Vikingi1320171767

Statistika

Poročilo

Pisal se je petek 7. decembra 2018. In padli so Vikingi. K nam v goste jih je prišlo 10 komadov, skoraj kompletni. Pri nas so manjkali trije močni igralci, Ajhmajer (poškodba od tekme z Rušani), Bunta ter Koludrovič. Smo pa ostali prišli konkretno napaljeni, da zmaga more ostat doma.

Začetek tekme, naš skok, pa pol zgrešen met, nema veze, je komaj začetek. Gostje takoj zadenejo in povedejo 0:2. Pa smo se mi tokrat kr hitro sestavli skupaj in začeli nabirat pike. Najprej jaz, pa Drame lagano trica in koš, Kac pa na rutino in lagano pod košem. Ali kot pravi on, rad špila proti višjim od sebe kr ma še večjo motivacijo, da jih “obrne” :) Pri Vikingih sta izstopala Marguč in Brodnjak. Na koncu smo si prišpilali 4 pike prednosti. (17:13)

Druga četrtina je bila nooooooora. Če so gostje dali tolko pik kot je ponavadi nekje normalno za četrtino, smo jih mi dali najverjetneje več kot v katerokoli četrtini v zadnjih par letih. enostavno je padalo vse. Dobesedno. Kdorkoli je dobo žogo, 90% da je šla žoga not. Drame je npr. v tej četrtini dal več kot pol svojih končnih pik, Kac kralj rakete,… Polek tega, če smo v prvi dali eno trojko, so zdaj padle 4 (Drame, Husić, Trifkovič, Pesek). Pri gostih je dve zadel Polšak, Suki pa je tudi naštelal roko. Vseeno, kot rečeno, nam je šlo vse not in ob polčasu smo meli +13. (29:20) (46:33)

Nočem se ponavljat, ampak spet je prišel tisti neki padec v naši igri. Tokrat je bil hvala bogu kratkotrajen. Očitno bi mogli špilat tekme brez pavze med polčasom oz. max 2 minuti 😛 Ko pa so se “mašine” spet zagrele pa je blo spet lažje zadihat. Če so vmes Vikingi uspeli prit na -4, se je pol hitro spet vse postavilo na pravo mesto. Odprlo se je Husiću, Stepišnik je dodal svoje in to nas je potegnilo spet v +13. Pri gostih je barko naprej vlekel Brodnjak. (17:17)

V zadnji in že v tretji je naš Husić bil pošast. Če je v prvem polčasu Drame bil gazda, je zdaj bil Husić. Glede Kaca… Nem več pisal, lagano, rutinsko, ni drugih besed 😀 Vmes jaz sprašim trico, vsi smo že bli napol polomljeni ampak tak kot sem napisal na začetku, bli smo napaljeni ko sto mater. Gostje so poskušali a zaman. Spet smo dobli četrtino in prišli do zmage. (19:17) (82:67)

Spet smo pokazali karakter, vsi se razumemo, kolko da kateri pik nam ni važno. Osebna statistika nam odkrito ni važna. Važno nam je, da smo uspešni in da smo verjetno uspeli presenetit marsikoga. In še, Kac je očitno odkril recept, kaj je treba in kdaj je treba zadnjo jest pred tekmo 😀 Jaz pa se od vraževernosti ne brijem… 😀

Over&out

WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja