Sanjski začetek prve lige!

9. 11. 2018 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše2329122185
KK Beltinci2116131363

Statistika

Poročilo

 

Pa smo ga dočakali! Po dolgem času spet debi v prvi ligi in še to z nasprotnikom, ki smo ga lani dvakrat premagali že v drugi ligi. No, ta zmagoviti niz smo želeli obdržati in to nam je tudi uspelo. Ekipo smo okrepili s par igralci, da bo zdržala napore močne prve lige, jedro pa je ostalo enako z izjemo nekaterih starejših, ki so se raje umaknili mlajšim in hitrejšim.

V prvo četrtino smo obojni vstopili nervozno, z zgrešenimi meti in zapravljenimi napadi. Kot da nas je vse tekma v prvi ligi prestrašila. Ko smo se obojni malo zbrali pa je tudi napad stekel. Nekaj lepih akcij je že v začetku pri nas pokazal Kac, ki je tudi bil naš najboljši posameznik na tej tekmi. Pri gostih se je izkazal Zver. (23:21)

V drugi četrtini smo domači stopili na plin, predvsem Bunta in Drame sta v tej četrtini dobesedno eksplodirala saj sta od naših 29 točk v tej četrtini skupaj dosegla 20 pik. Gostom iz Beltincof se je malo ustavilo in mi smo tudi malo lažje zadihali in na polčas odšli s 15. točkami prednosti. (29:16) (52:37)

Tretja četrtina je bla nekak po našem standardu že v lanski sezoni, ko nekako malo pademo in naredimo par napak preveč. Al pa je to enostavno znak da ob polčasu preveč počivamo (mogoče treba halftime break malo skrajšat 😛 ) V tej četrtini se je naš novinec Stepišnik (ki mi je med drugim fkrado cifro 😀 ) izkazal z lepo blokado pod košem. Gostje so začeli izgubljat moči tako da niso uspeli izkoristiti našega “padca” v igri. (12:13)

V zadnji četrtini smo se spet zbrali, Kac je spet dodal svoje, drugi novinec Husič je prilezel skupaj do 10 pik, jaz od utrujenosti še iz službe vrgo airball in naredil sramoto legedni Trifku (špilal sn z njegovo 33ko), na koncu pa še tretji novinec (in verjetno tudi najmanjši igralec v ligi 😛 ) Lednik poskrbel za svojo prvo super potezo, ko je najprej ukradel žogo in nato še lepo zaključil za svoje prve točke v ligi in prve točke za Starše. Rutiniran zaključek tekme in visoka zmaga (21:13) (85:63)

Na oko lepa tekma, domači smo se borili, pokazali željo in to nas je na koncu pripeljalo do visoke zmage. Hvala Beltincom za fer, trdo, moško igro in vso srečo na naslednjih tekmah. Mi pa v 2. kolu gostimo Kidričevo, s katerimi še imamo neporavnane račune od naše zadnje medsebojne tekme. :)

Over&out

WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja