Dober pritisk v vodovodnih ceveh!

18. 1. 2020 ob 17:00

@ICOS

Ekipa1234T
ICOS1916191872
ŠD Kidričevo166181757

Statistika

Poročilo

Dober pritisk v vodovodnih ceveh!Icos - Kidričevo

Pozdrav iz druge!

Današnje poročilo je priletelo izpod peresa kapetana »vodovodarjev«, Grege M. Logistika je zahtevala, da uradnega predstavnika ni bilo na tekmi in preberimo, kako se je to vse skupaj videlo direktno iz plate, ali pa direktno….

Direktno iz hoste pri Kidričevem se je na parketu Druge 30 minut pred tekmo ogrevalo 11 »Šumarjev«. Na drugi strani Vodovodarji, iz garderobe kapljajo kot neka počena cev. 20 minut do tekme pri domačih 3 nekaj šutirajo, 2 na klopi, 1 ob strani dela strečing. Šumarjem že pošteno teče švic. Pri domačih vsak v svojem svetu…ni bilo opazit neke želje po fajtu, igri in tekmi.

Kapetan, da jasno navodilo na sredini igrišča pred tekmo… »Pubeci, danes, ko povedemo za 9, da nas ne bojo spet ujeli.« In tak je tudi bilo. In potem se začne… Skok za žogo, domači hitro povedejo 11:3, od tega 3x za 3. Gostujoči trener takoj prekine ritem z minuto odmora, kar se jim obrestuje, dajo tri lagane koše in rezultat 13:9. To po je bila tudi najmanjša razlika med tekmo, saj jim bližje ni uspelo. Šumarji so, sicer rahlo oslabljeni brez dveh najboljših (Turk in Dreva Šumski – Drevenšek), imeli na trenutke prebliske, ko so pokazali, da bi lahko prišli zraven, ampak tokrat »Iceki« niso dovolili preobrata.

Na koncu 15 pik, kljub ne najboljši igri s ponovno preveč izgubljenimi žogami je zmaga ostala doma. Po dolgem času, da ni blo +2 za nas ali -2 za nasprotnika in na koncu tiste nepotrebne napetosti.

S to tekmo smo zaključili tudi prvi del krstne sezone v 1.ligi. Pomembno je da imamo več zmag kot porazov.

Tretji polčas, kot vedno v Padrinotu, da ne zgubimo kake kile in da ne dehidriramo.

V soboto nas čakajo Vikingi, ki se bodo zagotovo želeli maščevati za poraz v prvem krogu. Na njihovi ladji bi naj bili vsi. Naše cevi pa smo dodobra ojačali, predelali in pričakujemo tekočo, čisto vodo z dobrim pritiskom in več natočenega v domači bani, kot na gostujoči ladji.

Vidimo se v soboto!

FOTOGALERIJA

Grega

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja