Starše suvereno

17. 1. 2020 ob 20:30

@KK Ruše

Ekipa1234T
KK Ruše172216964
KK Starše2029321293

Statistika

Poročilo

Športna dvorana Ruše
Gledalcev 50
Sodnika Oberlajt, Vavken

STARŠE SUVERENO

V Rušah šele 2. domača tekma v letošnjem tekmovanju. Ponovitev lanskega polfinala, ki so ga dobile Starše. Tokrat so bili še veliko bolj preprečljivo boljši. Gostje iz Dravskega polja so prišli v Ruše s vso »mašinerijo«.

Že na pogled so izgledali izredno dobro kar so potrdili tudi na parketu. V Rušah težav kar ni konca. Vsem poškodovanim se je dan pred tekmo pridružil še Pezdiček za češnjo na torti pa  na sami tekmi še Bunta. Tako sploh ne vemo kako se bomo sestavili do naslednje tekme.

Sicer smo domači kar  pogumno odprli tekmo in bili v vodstvu dobršen del 1. četrtine. A dobro vodeni gostje so kaznovali vsako našo napako za lahek koš. Prednjačil je predvsem Ajhmajer. Napak pa je bilo v domači vrsti bistveno preveč za takšnega nasprotnika kot je ekipa Starš. V nadaljevanju se je zelo razigral še Drame in na odmoru lepih +10 za goste.

V drugem delu pa v vrstah gostov ni bilo slabega moža. Drame je bil suveren in je razigral vse soigralce. Mi nismo mogli braniti niti po globini, niti po širini. Napake so se kar vrstile in visok poraz je bil neizbežen.

Čestitke moštvu Starš, ki so pokazali, da njihov položaj na tabeli ni realen in bodo po moji oceni največji protikandidat Adeccu in Ramsom za naslov. Kar se tiče nas je situacija obratna. Najprej si želimo sanirati poškodbe in nato iskati priložnosti proti primerljivim tekmecem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja