Tudi brez jockerja

15. 1. 2020 ob 21:15

@ŠD Kidričevo

Ekipa1234T
ŠD Kidričevo1221261675
Rams2232162090

Statistika

Poročilo

Tudi brez jockerja iz klopi Luke Šumerja, RAMS do nove zmage.

Tokrat je na trenersko mesto stopil legendarni BRANKEC, ki je vec kot odlicno stopil v velike cevlje prvega trenerja in suvereno na rutino odvodil tekmo.

Uvodne minute so pripadle t.i. Šumarjem iz Kidričevega, tekmo je odprl Holc z metom za tri in manjše spogledovanje že na začetku med domačimi igralci, tak ne bo šlo, pubeci treba bo igrat obrambo, drugače nas bodo napikali iz vseh strani. Dokaj hitro je začel delovat stari dizelski Ramsov motor in z dobrim pristopom v obrambi, zadetimi meti od daleč, je prva četrtina pripadla domačim (22:12).
V drugi četrtini podobna zgodba, domači so dodali še malo v napadu, Šalamun je v svojem turbo tempu zopet narekoval visok ritem igre in ob tokrat zelo razpoloženem Spešiču (na koncu se je ustavil pri kar 29 točkah) je razlika ob polčasu znašala zajetnih 21 točk.
V tretji pa seveda klasika, mamo to, vrei je, padec koncentracije, popolnoma nepotrebno, razigral se je na ta večer še posebej razpoloženi Jadranko Školnik (mislim da ga kličejo ALPI), nekako je sam držal stik, vsaka čast kaj je ded zadel. Nikoli nikakor ni stekel ne met za 3 točke in ne igra pod obročem, Mesarič je klasično borbal, Turk se trudil v obrambi, ampak večje drame ni bilo, gostje se niso približali na manj kot 11 točk razlike in RAMS je še eno tekmo varno pripeljal do zmage.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja